Mobilier la comanda pentru baile mici

1 minute, 51 seconds Read
Problema principala a celor mai multe apartamente e cu siguranta cea a spatiului restrans. De acest lucru se izbesc nu numai cei care stau intr-o garsoniera, dar si persoanele a caror familii sunt destul de numeroase. Tehnic vorbind, din momentul in care intr-un apartament de 1-2 camere traiesc mai mult de 3-4 persoane, problema spatiului devine o problema pregnanta mai ales in blocurile construite inainte de anii 89, asa numitele blocuri… de nefamilisti.
Una dintre cele mai la indemana solutii si primul pas pentru destinderea spatiului este reorganizarea baii. Fiind cel mai intim spatiu dintr-un apartament, baia trebuie modificata astfel incat sa poata satisface cerintele de spatiu ale tuturor celor ce locuiesc in respectiva locuinta, asta fara a o incarca prea mult. Cum se poate face acest lucru? Prin achizitionarea unor seturi speciale de mobilier la comanda, a caror dimensiuni sa fie adaptate marimilor disponibile din baie.
Cum se poate modifica baia? Lucrul acesta depinde foarte mult de cerintele celor care locuiesc in casa respectiva, insa in principiu, exista cateva lucruri care pot fi modificate, mai ales daca bugetul o permite:
  • Vana poate fi modificata intotdeauna cu o cabina de dus. Desi este o operatiune complicata si poate ceva mai scumpa, spatiul astfel creat este fara indoiala unul pretios, mai ales ca de multe ori e vorba de economisirea a cel putin 1-3 metri patrati;
  • Poate fi construit mare cat peretele (pe inaltime), cu specificatia ca grosimea lui nu trebuie sa depaseasca distanta dintre perete si tocul usii, astfel incat usile dulapului sa poata fi deschise. Majoritatea firmelor care vand mobilier baie (la comanda sau nu) recomanda in acest caz ca cel putin o parte sa nu aiba usi si sa fie lasate libere, in timp ce pentru celelate, se recomanda un sistem glisant care fie se deschide doar intr-o parte, fie are usi care culiseaza una peste alta;
  • Marimea mastii chiuvetei poate fi micsorata. Sigur, pentru asta e nevoie ca firma contractata de mobilier la comanda sa trimita pe cineva care e suficient de capabil sa inteleaga ce anume trebuie facut si cum trebuie modificat pentru ca baia sa nu arate urat apoi, insa de cele mai multe ori, oamenii trimisi la masuratori chiar stiu sa isi faca treaba.
Vezi si:  Ce documente trebuie sa contina Dosarul Personal al Salariatului?

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.