Vanzarea unui automobil pe piata auto din Romania

author
2 minutes, 35 seconds Read

Aici sunt 10 pasi simpli care va vor ajuta sa va transformati masina in bani gheata. Totul de la preturi la publictate si negociere este cuprins in acest proces scurt si usor de urmat. Primul pas este sa verificati anunturile online pentru a vedea cat de multe persoane cauta tipul dumnevoastra de masina. De exemplu, selectati anul si nivelul de echipare al masinii si vedeti cat de multe masini de acelasi fel sunt in prezent pe piata. Fiti atenti la starea lor, kilometraj, locatia geografica si pretul de vanzare astfel incat sa va puteti lista masina la un pret care va face posibila o vanzare rapida utilizand site-ul www.vandmasini.ro .

Cand oamenii vin sa se uite la masini second hand, ei se vor hotari daca doresc sa o cumpere sau nu chiar din primele cateva secunde. Aceasta se bazeaza pe prima impresie asupra masinii. Inainte de a face reclama la masina dumneavostra scoasa la  vanzare, asigurati-va ca este curata si atractiva. Acest lucru il rezolvati numaidecat mergand la o spalatorie auto. Acum ca masina dumneavoastra arata minunat si merge bine, este timpul sa ii faceti reclama. In mod traditional, oamenii dau anunt in ziar si chiar daca aceste anunturi sunt scumpe, ele aduc de cele mai multe ori rezultate. Exista mai multe obstacole neasteptate care pot aparea in timp ce vindeti o masina folosita. Acestea vor fi trecute cu usurinta daca aveti de-a face cu o persoana rezonabila. Deci, din momentul in care sunteti contactati de cumparatori potentiali, folositi-va intuitia pentru ai evalua. In cazul in care acestia par dificili, insistenti sau chiar dubiosi, asteptati pentru un alt cumparator. Cu persoana potrivita, vanzarea unei masini folosite ar trebui sa fie simpla.

Vezi si:  Bmw Seria 7-piese originale si aftermarket

Multi vanzatori se simt inconfortabil cand cumparatorii vin la casa lor pentru a vedea masina. Cu toatea acestea, puteti sa vorbiti la telefon. Daca acestia par suspecti, nu faceti afaceri cu ei. Daca nu vreti ca oamenii sa stie unde locuiti, aranjati sa le arati masina intr-un parc sau langa un centru comercial situat in apropierea casei. Oricum, amintiti-va ca oamenii vor vedea in cele din urma adresa dumneavoastra in momentul in care veti incheia actele. Tineti minte ca atunci cand va vindeti masina, si cumparatorii va vor evalua. Cumparatorii vor fi probabil stanjeniti cand trebuie sa ia o decizie asa mare si sa cheltuiasca bani. Faceti-i sa se simta in largul lor si raspundeti deschis la intrebarile acestora.

Cand va vindeti autoturismul, este important sa va limitati raspunderea. Daca cineva conduce masina pe care tocmai ati vandut-o si face un accident, poti fi tu responsabil? Exista doua moduri de a face fata acestei probleme. Odata ce aveti banii castigati din vanzare, (de obicei se solicita fie in numerar, fie prin intermediul cecurilor sau cardului), inregistrati citirea contorului kilometric si semnati documentul oficial prin care acordati drepturile dumneavoastra legale, cumparatorului. Semnatura aceasta efectuata, de preferinta, de fata cu un notar autorizat, stabileste data la care masina a incetat sa mai fie in posesia dumneavoastra, deci sunteti eliberat de orice responsabilitate in cazul unui accident nefericit. Mai multe sfaturi puteti gasi si pe site-ul www.anunturidezmembrari.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.