Noua generatie de masini – Ford Ranger

Compania Ford  a reusit in 2013 sa lansaze un nou model de masina cu care i-a impresionat pe criticii specialisti, fapt pentru care a primit si apelativul de perfectiunea anului. Acesta a fost lansata sunt numele de Ford Ranger si este o masina realizata pentru un confort sporit in timpul calatoriilor, deoarece este spatioasa, este potrivita pentru zonele cu denivelari si este o masina 4 x 4.

Astfel, chiar daca este vara sau iarna, ploaie sau soare, drumurile lungi petrecute la volanul noului Ford Ranger vor fi mult mai placuta si relaxante.

Ca oricare masina, aceasta necesita ingrijiri speciale mai ales atunci cand doriti sa plecati in concediu cu masina pentru a vizita cele mai interesante locuri din Romania si din lume. Pe langa verificare perioadica a presiunii din pneuri, alternarea cauciucurilor de iarna cu cele de vara, revizie, trebuie sa ne gandim si la ridicarea nivelului de confort din interiorul masinii deoarece vor petrece destule ore la bordul masinii, iar drumurile lungi nu trebuie sa ni se para un calvar de neinsuportat.

Puteti opta pentru sisteme audio sau video pentru masina, GPS-uri, DVD auto si multe altele, insa daca nu vreti sa va echipati interiorul masinii cu prea multe lucruri, trebuie sa va spunem ca tehnologia a avansat, iar cei de la Ford ofera un accesoriu care trebuie sa se gaseasca in fiecare masina precum noile sisteme de navigatie dedicata care curprinde toate specificatiile enumerate in randurile de mai sus. In cazul in care nu ati auzit de acestea, va vom explica mai jos ce reprezinta si care este utilitatea lor.

Vezi si:  Sisteme de navigatie BMW e46

Ce sunt sistemele de navigatie dedicata?

La ora actuala toate companiile ofera la achizitionarea unei masini functia de sisteme de navigatie dedicata contra unei sume de bani in plus. Aceastea au un ecran touchscreen destul de generos pentru bordul masinii, au incorporate DVD playere auto, USB, internet 3G si o retea de harti din toata lumea care va ghideaza spre cele mai frumoase locatii in care vreti sa ajungi doar introducand adresa locului respectiv. In cazul in care nu ai deja un astfel de sistem, iti poti cumpara unul de pe site-ul www.dvd-gps-auto.ro la un super pret.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.