inchirieri-auto-bucuresti

Cea mai ieftina modalitate de a inchiria o masina pe termen lung

2 minutes, 27 seconds Read

inchirieri-auto-bucurestiInchirierea unei masini poate face o gaura imensa in portofel, mai ales daca intentionezi sa inchiriezi vehiculul pentru mai mult de doua zile. Daca organizezi o vacanta lunga sau ai nevoie de o masina pentru o calatorie de afaceri de doua luni, nu e cazul sa inchiriezi prima masina pe care o vezi. Fa-ti timp sa faci cercetari de piata, si apoi sa rezervi masina stiind ca ai gasit cea mai buna oferta posibila.

Viziteaza site-urile de calatorii

Cauta inchirieri auto Bucuresti pe termen lung prin intermediul site-urilor de calatorie care ofera in mod regulat preturi foarte reduse. Unele companii de inchiriere se lauda cu preturi mici pentru orice, de la bilete de avion la inchirieri de masini, deci fa o cautare pe o serie de site-uri terte pentru cea mai buna oferta de doua luni la inchirieri auto.

Fii un client loial

Unele dintre companiile majore de inchiriere de masini trimit promotii prin e-mail clientilor care se inscriu pentru a deveni membri ai clubului, unde se ofera in fiecare luna noi promotii. Daca te inscrii pentru calitatea de membru, s-ar putea, de asemenea, sa treci peste toata birocratia atunci cand inchiriezi o masina. Alte companii ofera recompense clientilor frecventi. Daca ai inchiriat de la o singura companie inainte, poti economisi de la 10 pana la 20% la inchirierile viitoare prin rezervarea online.

Cauta cupoane si coduri promotionale

Cauta online cupoane de inchiriere de masini si coduri promotionale pentru reduceri. De asemenea, merita vizitate paginile de retele sociale ale companiilor importante de inchirieri de masini, pentru a vedea daca au oferte promotionale lunare – posteaza intrebari despre reduceri pentru o inchiriere de doua luni pe aceste site-uri.

Vezi si:  O cale simpla de a gasi o firma buna de inchirieri auto

Viziteaza compania de inchirieri auto din Bucuresti

Daca ai cautat peste tot si inca nu ai putut gasi o afacere buna la o masina de inchiriat pentru o perioada de doua luni, adreseaza-te unui agent sau unui manager de la o companie de inchirieri auto din Bucuresti. Pur si simplu explica ce tip de vehicul cauti, precum si intervalul de timp de doua luni, si vezi daca firma iti poate oferi o afacere mai buna.

Orice autovehicul care este inchiriat trebuie acoperit de asigurarea de raspundere civila, care este valabila in toate tarile UE. Aceasta asigurare trebuie inclusa in pretul de inchiriere.

De asemenea, poti face asigurare optionala, acoperind alte riscuri, de ex. ranirea conducatorului auto, deteriorarea vehiculului, furtul vehiculului / continutului acestuia, vandalismul si asistenta juridica.

Daca intentionezi sa conduci autovehiculul inchiriat in mai multe tari, trebuie sa informezi compania de inchiriere in momentul rezervarii vehiculului. Daca firma de inchirieri auto din Bucuresti iti permite sa pleci cu masina intr-o alta tara, trebuie sa te asiguri ca ai documentatia corecta privind autovehiculul, asigurarea si acoperirea defectiunii. De asemenea, compania de inchirieri auto trebuie sa se asigure ca masina respecta regulile vamale si de circulatie din tara in care vei calatori. De exemplu, in multe tari, anvelopele de iarna sunt obligatorii in anumite luni ale anului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.