Merita sa inchizi terasa cu sticla securizate?

2 minutes, 0 seconds Read

Exista mai multe metode prin care iti poti inchide terasa, fie ca este vorba despre o terasa pe pamant de dimensiuni mari sau despre un simplu balcon. Poti sa optezi pentru PVC, poti alege lemn, aluminiu sau diverse combinatii propuse de expertii din domeniu. Cea mai populara varianta din ultimii ani este sticla securizata, insa. Cu o multime de proprietati foarte interesante, aceasta sticla se remarca printr-un aspect elegant si futurist, prin greutate redusa, pret nu tocmai mare si siguranta pentru toti cei care o folosesc.

Totusi, cei care doresc sa isi inchida terasa pun in balanta toate optiunile si este normal sa isi puna intrebarea daca merita sa foloseasca sticla securizata, atat din punct de vedere al costurilor, cat si din punct de vedere al exploatarii.

Expertii de la Vegaprod.ro considera ca da, atata vreme cat montajul este realizat foarte bine

Cei de la Vegaprod, firma din Bucuresti care se ocupa de inchideri terase de aproape 10 ani, considera ca spre deosebire de alte materiale, sticla securizata are o multime de avantaje:

  • Este chiar si de 9 ori mai rezistenta decat sticla normala, facand fara probleme fata socurilor, atat fizice, cat si cele generate de inghetul si dezghetul repetat;

  • Ofera o luminozitate perfecta in incaperi. Daca se monteaza pe balcon, incaperile care au iesire la acest balcon beneficiaza de o cantitate foarte mare de lumina naturala.

  • Este foarte sigura. In cazul in care se sparge, sticla securizata se dezintegreaza, practic, in mii de bucatele de dimensiuni reduse, fara margini contondente care ar putea sa provoace rani. Este rezultatul unei raciri rapide a sticlei in momentul productiei, care asigura un echilibru perfect in interiorul materialului.

  • Arata foarte bine. Foarte multi dintre utilizatori aleg sticla securizata pentru modul in care arata, pe buna dreptate. Este un material deosebit de placut din punct de vedere estetic, ce confera oricarui spatiu un desing futurist si placut.

  • Izoleaza bine, atat din punct de vedere fonic, cat si din punct de vedere termic. Astfel, balconul sau terasa vor putea fi folosite fara probleme in orice perioada a anului, indiferent ca este extrem de rece sau ca este vara.

Vezi si:  Cum configuram sistemele de supraveghere video

Raspunsul este cat se poate de clar: sticla securizata merita. Este foarte important, totusi, sa alegi o firma de profesionisti care sa monteze placile de sticla, in asa fel incat rezultatele sa fie perfecte. Cei de la Vegaprod.ro sunt disponibili tot timpul pentru o cotatie de pret.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.