Primii pasi in realizarea unei constructii industriale

Acest articol se adreseaza celor care doresc sa construiasca o cladire, dar nu stiu de unde sa inceapa. Pentru cei mai multi cea mai importanta este partea financiara si apoi se gandesc la restul. Asa este si normal.

Pentru a  o estimare cat mai buna pentru ceea ce doriti sa construiti, fara a cheltui nimic, este bine sa trimiteti cereri de oferte mai multor firme de constructii. Acestea vor fi in masura sa va faca o oferta, mai ales in domeniul constructiilor industriale. Acesta va fi si domeniul la care ne vom referi mai departe.

Firma de constructii va va trimite o oferta financiara. Este indicat sa apelati la o companie specializata in constructii industriale deoarece acestia au proprii proiectanti pentru ralizarea de hale industriale iar interesul acestora sa obtina consumuri cat mai mici pentru structura metalica si implicit un prêt cat mai mic din acest motiv  acestia va vor da si proiectul de structura.

O companie serioasa va incerca sa va trimita oferta completa in care sa fie incluse fundatiile, structura metalica, panouri termoizolante impreuna cu montajul acestora.

Pentru realizarea constructiei este nevoie de proictul de arhitectura, de structura, fundatii si instalatii. Este bine ca toate aceste proiecte sa se realizeze de catre o echipa de proiectanti care sa colaboreze. Este foarte important ca arhitectul si proiectantul structurist sa gaseasca impreuna solutii commune care sa corespunda cu cerintele beneficiarulul.

Beneficiarul trebuie sa acorde o importanta la fel de mare realizarii proiectelor cu realizarea constructiei propriu-zise deoarece un proiect realizat bine scade considerabil valoarea investitiei si usurinta cu care se va executa constructia.

 

author

structuri_metalice

Bratan Construct este o companie ce are ca domeniu de activitare construirea halelor industriale pe structura metalica. Ofera servicii complete pentru realizarea constructiilor industriale incepand cu obtinerea avizelor, realizara completa a proiectarii fiind incluse proiectele de arhitectura, structura, fundatii si instalatii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.