Cum configurezi corect mobila pentru copii

2 minutes, 18 seconds Read

De cele mai multe ori, alegem sa investim o cantitate mai mare de timp si de energie in asigurarea tuturor conditiilor pentru copiii nostri, decat in alte directii – in special daca e vorba de primul nostru micut. Atat in ceea ce priveste activitatile scolare, pregatirea lor educationala, camera, activitatile sportive, dezvoltarea lor corecta. Insa ce criterii putem sa enuntam atunci cand e vorba de achizitia unor birouri potrivite? E suficient sa alegem modelul de mobilier care sa aiba un design modern? Sau trebuie sa punem pret pe functii, dimensiuni? Sau poate pe materialele folosite si tara de provenienta? Cu siguranta, majoritatea dintre noi am trecut prin acest hatis de intrebari, in incercarea de a face cele mai bune alegeri. In acest articol vom prezenta luarea unei astfel de decizii, intr-o perspectiva diferita. Descopera birouri de copii de calitate superioara, construite special pentru dezvoltarea de durata a micutului tau – incat deodata cu fetita sau baiatul tau, sa creasca si mobila.

 

Pornind de la ipoteza ca cei mici merita ce e mai bun, credem ca vom alege un produs  ergonomic pe de o parte, dar si distractiv. Insa cum putem face acest lucru mai bine decat prin a realiza astfel de mobila, la comanda?  Iar in luarea deciziei, sa ne alocam un timp special pentru fiecare aspect:

– Gasirea culorilor potrivite este un prim punct pentru multe familii si pentru multi parinti. Daca nu ne place cum arata, degeaba e cea mai buna din lume – e replica auzita din partea foarte multor cupluri. Asadar, elementele decorative ale unui birou de copii trebuie sa fie atractive dar si variate – ba chiar sa poata fi interschimbate fara dificultati. In plus, se poate tine cont si de decorarea camerei sau a casei (nuantele de lemn folosite – de ex. brad, nuc, fag, alb).

Vezi si:  Linoleum, o varianta economica pentru podea

– Insertiile de lemn natural, metalele folosite precum si tipul de plastic utilizate sunt puncte importante.

– Rezistenta la socuri, la uzura si la curatare

– Siguranta e extrem de importanta, am putea sa spunem fara ezitare – tocmai de aceea modul in care sunt realizate marginile, colturile, inchiderile si partile mobile trebuie sa ne lase o impresie foarte buna.

– Ajustarea biroului pe inaltime, lungime, cat si adaugarea de accesorii sau elemente suplimentare poate fi un factor major in alegerea unui astfel de produs. Sa nu uitam ca aproape de la an la an nevoile copilului se vor schimba, intr-o anumita masura – ne gandim la utilizarea calculatorui, la activitati precum desen, scris, lucru manual, realizarea de schite, etc.

 

Investind corect in mobila pentru copiii tai vei imbunatati semnificativ eficienta lor in procesul de invatare, ii vei ajuta sa se dezvolte corect, facand ca orice munca, tema sau proiect sa fie mai usor de abordat!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.