Aerul conditionat, pro si contra

1 minute, 6 seconds Read

Evident, beneficiul principal al unui dispozitiv de aer conditionat este confortul fizic. Caldura poate sa duca la un impact negativ asupra activitatii fizice si asupra intelectului, in timp ce un mediu cu o temperatura corecta poate sa ajute foarte mult si sa imbunatateasca performanta la locul de munca sau la scoala.inFOLIO Research Group

O temperatura mai mica in camera poate sa micsoreze riscul de aparitie a insectelor si a parazitilor si de asemenea, micsoreaza riscul de deshidratare. Nici alergenii nu sunt incantati de un aer mai rece, asadar, daca ai aer conditionat nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce ii priveste.

Practic, un aer conditionat bine intretinut si bine ales poate sa vina la pachet doar cu avantaje.

Evident, ca in cazul oricarui aparat si al oricarui produs, exista si argumente impotriva aerului conditionat. Daca nu este folosit asa cum trebuie si se genereaza schimbari rapide de temperatura, poate sa afecteze sistemul respirator si sa usuce pielea si mucoasele membranelor.

Poluarea fonica poate sa fie si ea o problema, daca se opteaza pentru un aparat de aer conditionat ieftin si daca nu este ingrijit asa cum trebuie. O temperatura mult prea scazuta poate duce la rinita cronica, la iritatii ale gatului, raguseli si conjunctivita.

Cu toate astea, daca se iau masurile corecte, toate aceste neplaceri pot fi evitate :

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.