anunturi online

Cum se accelereaza vanzarea unei locuinte prin anunturi online?

2 minutes, 27 seconds Read

anunturi onlineCei care au incercat sa vanda o locuinta stiu ca procesul este unul complex si dureaza destul de mult. Exista si norocosi care vand in doar cateva zile din momentul in care o pun la vanzare, insa exista si ghinionisti care stau ani de zile pana la momentul vanzarii.

Majoritatea celor care stau foarte mult pana reusesc sa vanda fac o serie de greseli sau nu respecta niste reguli standard pentru vanzare. Acestia considera ca simpla prezenta in site-uri de anunturi online gratuite este suficienta.

De fapt, investitia trebuie sa fie una mai mare, atat de timp, cat si financiar.

Pasi pentru a vinde o locuinta mult mai repede

Un prim pas este abordarea unei agentii imobiliare. Este adevarat ca multi vanzatori se feresc de agentiile imobiliare, insa acel comision consistent platit poate sa grabeasca foarte mult lucrurile.

Agentia imobiliara poate sa faca poze de foarte buna calitate, poate sa faca texte atractive pentru a vinde locuinta si descopera si valorifica fiecare avantaj.

Daca agentia imobiliara nu este o solutie atractiva, trebuie sa se faca totul pe cont propriu:

Poze de o calitate foarte buna. Imaginile spun mult mai multe decat cuvintele. Din acest motiv, angajarea unui fotograf profesionist care sa faca poze cat mai atractive este esentiala. Este, intr-adevar, o cheltuiala destul de mare, insa se poate dovedi extrem de utila. Dat fiind faptul ca numarul anunturilor online este foarte mare iar timpul este limitat, atentia cumparatorului este atrasa doar de acele anunturi care au poze atractive. Nu trebuie sa se ignore, asadar, acest aspect.

Vezi si:  3 case de vanzare ieftine in Bucuresti

Descrieri bine scrise. Descrierea este si ea importanta, pentru ca odata ce cumparatorul este atras de titlu sau de poza, urmatorul lucru pe care il face este sa citeasca descrierea. Aceasta trebuie sa fie una cat mai complexa si cat mai obiectiva. Evident, calitatile locuintei trebuie sa fie scoase in evidenta, in asa fel incat sa duca mult mai aproape de punctul decisiv. Este foarte important si sa se precizeze eventualele defecte pe care le are locuinta. Sinceritatea poate sa insemne mult mai putine vizite fara niciun rezultat si oameni care vin la sigur.

Reparatii. Reparatiile peretilor murdari sau cu igrasie, reparatiile pieselor de mobilier sau ale instalatiilor, s-ar putea sa nu coste foarte mult si sa creasca in mod evident pretul final al locuintei. Pentru a vinde cu un pret cat mai mare si pentru a vinde cat mai repede, toate utilitatile trebuie sa fie complet functionale.

Negocierea. Pretul este un element decisiv, care poate sa convinga sau sa indeparteze. Este bine sa fie ales un pret realist, in concordanta cu ceea ce se intampla pe piata si de asemenea, este indicat sa se lase loc de negociere. Pentru alegerea pretului corect, tot o agentie imobiliara poate sa ajute foarte mult.

Toate aceste elemente trebuie sa fie insotite de inscrierea in cat mai multe site-uri de anunturi online gratuite. Este adevarat ca exista doar cateva site-uri mari, insa chiar si cele mici pot sa genereze vanzari.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.