Sfaturi utile pentru cei care doresc sa investeasca in imobiliare

1 minute, 58 seconds Read

investitie imobiliareDaca esti in industria imobiliarelor si doresti sa ai succes, iata cateva sfaturi care iti pot fi de folos intr-o tara ca Romania, in care economia nu este chiar infloritoare. Aceste sfaturi de investitii imobiliare te pot ajuta sa obtii ceea ce doresti atunci cand vine vorba despre locuinte, terenuri, etc.

Sfaturile urmatoare din domeniul investitiilor imobiliare sunt ceea ce bancile, brokerii si consilierii financiari nu iti vor spune:

  • Investeste, nu specula. In cazul in care crezi ca achizitionarea unui teren, asteptand ca acestuia sa-i creasca valoarea, reprezinta o investitie buna, gandeste-te din nou. Ceea ce ai putea face cu adevarat benefic pentru marirea profitului tau este de a construi un duplex, o casa sau un bloc de apartamente pe acel teren, pe care sa-l pui in chirie. Astfel, nu numai ca investitia pe termen lung se poate dovedi a fi mai mare, dar poate fi, de asemenea, un venit lunar pentru tine.
  • Sa nu crezi ca valoarea unei proprietati poate doar sa creasca; proprietatile pot, de asemenea, sa aiba o valoare in scadere, mai ales in situatiile in care economia este mai putin buna decat in anii trecuti.
  • Daca afacerile tale imobiliare sunt inca la inceput, cel mai bine ar fi sa investesti in proprietati rezidentiale.
  • Sa nu crezi intotdeauna ceea ce agentii imobiliari si vanzatorii iti spun. Daca totul pare a fi prea frumos ca sa fie adevarat, cel mai probabil nu este. Incearca sa faci o verificare a imobilului pe care doresti sa-l cumperi, cu ajutorul unui specialist in domeniu. Astfel, vei stii daca suma de bani pe care o vei oferi in schimbul acestui bun este, cu adevarat, una meritata.
  • Locul de amplasare al unui imobil nu reprezinta chiar cel mai important aspect. Cei mai multi agenti imobiliari si vanzatori iti vor spune, probabil, ca factorul cel mai important atunci cand cumperi o proprietate este locatia. Cu toate acestea, expertii imobiliari afirma ca locatiile mai putin dorite se dovedesc a fi la fel de profitabile ca cele amplasate in locuri mai bune.
  • Incearca sa nu analizezi datele prea mult, deoarece iti poti paraliza propria perspectiva atunci cand cumpari o proprietate.
  • Toate proprietatile au defectele sale. Cumpara cel mai frumos mar putred dintr-un cos de mere putrede! Acest sfat de investitii imobiliare este, probabil, cel mai bun sfat pe care ar trebui sa-l urmezi atunci cand doresti sa-ti atingi scopul in acest domeniu.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.