Case noi Avangarde Forest

author
2 minutes, 40 seconds Read

Pentru vile noi confortabile, construite cu cele mai bune materiale, o alegere inteleapta pare sa fie complexul rezidential Avangarde Forest Pipera.

Sa incercam sa prezentam locuinta ideala. Parerile sunt destul de subiective, dar in general, acestea se invart in jurul acelorasi coordonate.

Vile Ilfov: Avangarde Forest
Vile Ilfov: Avangarde Forest

Casa perfecta este atractiva din punct de vedere vizual, este construita din cele mai bune materiale existente in acest moment pe piata (unele care sa ajute si la mentinerea facturilor la un nivel cat mai scazut), se afla intr-o zona superba, cu cat mai multe spatii verzi si este situata la o distanta rezonabila de cele mai importante puncte de interes (magazine, mijloace de transport in comun, unitati de invatamant, parcuri etc).

Daca luam in considerare aceasta descrierea ca fiind cea mai cuprinzatoare, ea ar fi si foarte aproape de adevar in cazul multor dintre ansamblurile rezidentiale din Pipera.

Cartierul a devenit preferatul celor care doresc sa scape de aglomeratia si de poluarea din oras, asa ca din ce in ce mai multi bucuresteni isi doresc sa aiba una din casele din Voluntari.

Dintre toate acestea, poate cel mai atragator este Avangarde 3, un complex rezidential situat la marginea padurii, care propune locatarilor un peisaj superb, dublat de multiple facilitati si de niste vile construite in cele mai moderne si rezistente moduri.

Acesta este al treilea dintr-o serie de noi case de vanzare Ilfov costruite pentru a fi o evadare din aglomeratia capitalei.

Din cele 75 de vile, ultimele 4 au fost scoase la vanzare si isi asteapta proprietarii pentru un pret de 700 de euro pe metru patrat (care contine si TVA).

Vezi si:  Design interior casa arhitectura stil clasic

In schimbul acestor bani, proprietarii vor primi o vila moderna, construita cu stil si cu cele mai noi, bune si performante materiale existente in acest moment pe piata. Toate vilele sunt spatioase si aerisite, perfecte pentru a acomoda o familie mai mica sau mai mare, primitoare, calduroase si extrem de elegante.

Izolatia exterioara, materialele din care au fost construiti peretii si geamurile realizate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii termopan garanteaza confortul interior de clasa, dar si o eficienta energetica ce poate aduce pe timp de iarna facturi mai mici la incalzire. Dotarile din baie si bucatarie au fost realizate doar cu ustensile moderne si de o inalta functionalitate, ceea ce demonstreaza, daca mai era nevoie, ca dorinta constructorilor a fost aceea de a pune confortul locatarilor pe primul loc.

Intr-un cuvant, vilele din complexul rezidential Avagarde Forest reprezinta perfectiunea constructiei. Iar materialele utilizate contribuie la economii ulterioare. Decoratiile interiare, gresia, faianta, parchetul si usile din interior sunt si ele in topul calitatii, aducand cu ele confort pentru relaxarea si placerea locatarilor.

Confortul poate fi sporit si de facilitatile existente in complexul Avangarde 3. Aici se gasesc spatii de joaca, o cafenea, o biblioteca, sala de fitness si piscina. Asadar, alegand o casa in Voluntari, mai exact in unul dintre cele mai bune ansambluri rezidentiale din Pipera, va veti simti relaxat atat in casa, cat si in afara ei.

Daca nu uitam nici frumusetea naturala care inconjoara vilele din Avangarde Forest, puteam spune pe drept cuvant ca acest complex rezidential este un colt de rai. Unul ce poate fi vizitat pe site-ul www.avangardeforest.ro.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.