Caut spatii comerciale Suceava

author
1 minute, 45 seconds Read

Spatiile comerciale in Suceava pot fi o idee buna de afaceri. Mai exact, cumpar cateva spatii comerciale in Suceava, apoi le vand sau le inchiriez.

Spatiile comerciale in Suceava te pot ajuta sa faci profit

Spatiile comerciale in Suceava te pot ajuta sa iti rotunjesti considerabil veniturile. Mai exact, cauti sa cumperi spatii comerciale in Suceava la un pret mic, apoi le inchiriezi. Cu banii de pe chirie, in cativa ani iti vei recupera investitia facuta. Apoi daca vei si vinde unul dintre spatiile comerciale Suceava, vei recupera cu siguranta investitia facuta.

fGOcNySXMRdxonyu
Spatii comerciale

De aceea este bine sa cumperi oricand spatii comerciale. Poti astepta si perioadele de toamna tarzie si de iarna, cand proprietarii mai scad din preturi.

Spatiile comerciale in Suceava au preturi stabilite  in functie de mai multi factori

Un spatiu comercial in Suceava poate fi cumparat la preturi diferite. Asta s eintampla pentru ca pretul este stabilit in primul rand in functie de zona in care se afla, dar si de dotari si d eimbunatattiri. De asemenea, cu cat suprafata unui spatiu comercial Suceava este mai mare, este norman ca si pretul de vanzare sa fie mai mare.

Pretul de vanzare sau de inchiriere al unui asemenea spatiu comercial in Suceava este stabilit fie in lei, fie in euro.

Daca inchiriezi sau cumperi un astfel de spatiu, este nevoie de senarea unui contract de vnzare –cumparare sau a unui contract de inchiriere, document in care vor fi trecuti termenii si conditiile in care se face inchirierea. In cazul in care una dintre parti nu respecta ceea ce este stipulate in contract, atunci poate ca proprietarul sa renunte la chirias sau chiriasul sa nu mai inchirieze spatiul comercial.

images (1)
hale industriale

Un spatiu comercialpoate fi folosit pentru amenajarea unui salon de infrumusetare, pentru amenajarea unui magazin de cartier sau pentru un butic. Sunt doar cateva dintre modalitatile in carepoate fi utilizat un asemenea spatiu.

Ideea este ca oricand cumpararea unui astfel de spatiu comercial in Suceava este o investitie buna, cu care  nu vei da gres.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.