Cum sa gasesti vouchere si reduceri online

2 minutes, 40 seconds Read

Putine persoane nu sunt tentate de prospectul de a economisi sume uneori considerabile pentru diverse produse, servicii sau chiar moduri de petrecere a timpului liber, iar internetul ofera numeroase ocazii in acest sens. Shopping-ul online devine incet, dar sigur, modalitatea numarul unu pentru obtinerea de reduceri. Cu voucherul potrivit se poate merge la film aproape gratuit sau cumpara doua pizza la pret de una in cea mai apropiata pizzerie. Site-urile de vouchere si reduceri sunt usor de utilizat, iar numarul de utilizatori creste cu o viteza ametitoare de la an la an.

Idea de site-uri ce ofera promotii pe tot parcursul anului si nu doar in perioadele de reduceri nu este una noua. Aceste site-uri nu vand nimic si nu apartin unui brand anume, ci colaboreaza cu un numar de companii si branduri de renume pentru a oferi exclusiv reduceri substantiale. Modelul este luat dupa site-uri de peste hotare de tipul voucercodes.co.uk sau groupon.com, site-uri care au demonstrat ca utilizarea voucherelor si cupoanelor de reduceri este o modalitate excelenta de a economisi.

In Romania, optiunile in materie de vouchere si reduceri sunt mai limitate, nu exista inca la fel de multe site-uri dedicate unor astfel de oferte precum in Marea Britanie sau in Statele Unite, insa amatorii de reduceri si promotii au totusi de unde alege daca stiu cum sa caute.

Pe site-uri dedicate

Exista si in Romania site-uri de genul celor mentionate mai sus care se dezvolta rapid, crescand an de an. Un exemplu este www.marketdeal.ro unul dintre cele mai noi site-uri de acest tip care ofera toate categoriile de promotii, de la moda, sanatate sau timp liber pana la turism. Aceste tipuri de site-uri sunt usor de gasit cu o simpla cautare pe Google si au avantajul ca ofertele si promotiile sunt mereu reinnoite.

Vezi si:  Cum sa speli si sa ingrijesti corect lenjeria de pat

Pe retelele sociale

Pentru a fi mereu la curent cu noile oferte si nu a scapa nici o ocazie de a face economii, o idee buna este folosirea retelelor sociale. Cele mai multe website-uri ce ofera vouchere si reduceri au conturi pe toate retelele sociale si pot fi urmarite cu usurinta inclusiv de pe smartphone. Aceasta este o modalitate mult mai la indeamana de a fi mereu la curent cu noile promotii decat newsletter-urile ce se pot pierde printre alte mailuri de tip spam in inbox. Tot pe Twitter sau Facebook pot fi urmarite si brandurile favorite pentru a fi printre primi care afla de momentul in care anumite produse intra la reduceri.

Aplicatii pe smartphone

Problema principala a site-urilor clasice ce ofera vouchere este ca acestea trebuie printate inainte de a putea profita de reducere, facand imposibila obtinerea unor reduceri neplanuite cand utilizatorii se afla deja in oras sau nu au acces la imprimanta.

Cea mai noua inventie in materie de reduceri si promotii online este aplicatia speciala pentru obtinerea voucherelor in timp real de oriunde s-ar afla utilizatorul. Avantajul Voucher Cloud este acela ca aplicatia are functie de GPS integrata si poate oferi o lista completa cu localurile si magazinele unde se poate beneficia de vouchere si reduceri aflate in imediata apropiere a utilizatorului. Voucherul obtinut folosind aplicatia poate fi aratat angajatilor direct de pe ecranul mobilului si nu trebuie printat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.