Diferenta dintre Samsung Galaxy S3 si o replica fidela

2 minutes, 13 seconds Read

Samsung, cel a fi considerat cel mai mare producator de telefoane mobile, detine monopolul datorita seriei Galaxy, o serie de telefoane smartphone de buna calitate care a reusit sa obtina vanzari record pe parcusul ultimilor ani. Produsul de top in materie de telefoane smartphone, cel putin pana la lansarea urmatorului model, este Samsung Galaxy S3, un smartphone care a reusit sa produca vanzari masive chiar si in Romania, in pofida faptului ca dispune de un pret destul de ridicat.

Acest impediment, cel referitor la pretul ridicat, a facut ca producatorii de replici telefoane sa lanseze o varianta mult mai ieftina dar care nu putem spune ca se ridica la performantele originalului: replica Samsung Galaxy S3.

Diferentele dintre cele doua telefoane sunt simtitoare, astfel ca o comparatie intre ele nu ar face decat sa va faca sa intelegeti de ce o replica Samsung Galaxy S3 vine cu un pret mult mai scazut.

Principalele caracteristici ale unui original Samsung Galaxy S3:

Pornind de la inovatia transpusa de cei de la Samsung in acest model, Samsung Galaxy S3 se evidentiaza prin cateva componente de top, menite sa ofere o configuratie stabila si performanta. Cu ajutorul unui procesor Quad Core de 1.4 Ghz, a unei memorii de 1GB dar si prin diversitatea in materie de spatiu de stocare, de la 16 pana la 64 de GB, Samsung Galaxy S3 poate rula orice tip de aplicatii, inclusiv aplicatiile de ultima generatie prezente in portalul Google Play. Asa cum va asteptati, Samsung Galaxy S3 dispune de un sistem de operare Android, dar si de un display Super Amoled HD de 4.8 inci, un display clar si foarte generos. Alte aspecte demne de luat in seama sunt: camera foto HD de 8MP, GPS-ul, Wi-fi, Bluetooth-ul sau aplicatiile preinstalate. Pretul unui Samsung Galaxy S3 difera in functie de spatiul de stocare intern si porneste de la 2000 de lei.

Vezi si:  Cum sa alegi cea mai buna hartie de copiator

Ce ne ofera o replica Samsung Galaxy S3?

Daca in cazul unei replici, design-ul este foarte asemanator cu originalul, diferentele apar in cadrul componentelor. Samsung Galaxy S3 replica se diferentiaza de original prin: memoria RAM de doar 512MB, spatiul de stocare de 4GB, procesorul mult mai mic, un dual core de 1Ghz, prezenta unui port SIM secundar care-l propulseaza in randul telefoanelor dual sim dar si la capitolul display, S3 replica venind cu un display de doar 4.7 inci si o rezolutie inferioara. Atuu-ul pare a fi pretul, Samsung Galaxy S3 replica dispunand de un pret de aproximativ 1000 de lei, de doua ori mai scazut decat cel al unui original.

Considerand toate aceste aspecte, care ar fi alegerea voastra daca va decideti sa achizitionati un Samsung Galaxy S3? Va axati pe originalitate si pe performanta sau alegeti varianta mai economica?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.