Mobilier dedicat bailor exclusiviste

2 minutes, 52 seconds Read

Cunoastem cu totii importanta baii pentru o locuinta, amenajarea acestei incaperi fiind mai degraba o provocare pentru cei care se lovesc de incapacitatea de a-si alege piesele de decor adecvate. Daca o baie obisnuita a ajuns sa fie destul de dificil de amenajat, fiecare dintre noi dorind sa obtina un rezultat estetic si practic deosebit, lucrurile se prezinta mult mai delicat in momentul in care baia noastra face parte dintr-un ansamblu rezidential, luxos am putea spune.
Bineinteles ca nu este musai ca amenajarea sa o realizam chiar noi, implicarea noastra putand sa se materializeze prin oferirea catorva preferinte specialistilor in amenajari interioare. Cataloagele de produse din gama amenajarilor interioare ne prezinta numeroase articole ce pot constitui oricand o solutie optima pentru baia noastra, accentul fiind pus indeosebi pe mobilier. Pentru detinatorii unei bai luxoase sau pentru cei aflati in cautarea unor idei de amenajari exclusiviste ale bailor, va prezentam cateva modele de mobilier care cu siguranta va vor starni atentie.

Mobila de baie cu caracteristici contemporane

Principala componenta a unui mobilier contemporan de cea mai buna calitate pare a fi marmura insa nici MDF-ul sau travertinul nu pot fi neglijate. Mobila de baie contemporana este atent prelucrata si tratata cu substante speciale care nu permit o degradare in timp. Din punct de vedere al designului, mobila de baie contemporana se distinge de celelalte ansamble datorita tentelor minimalistice si a coloristicii deosebite, elegante am putea spune. Se pot alege numeroase culori si dimensiuni, important este ca mobilierul sa se imbine perfect cu celelalte elemente de decor, baia dvs capatand in aceasta situatie o calitate estetica deosebita.

Vezi si:  Acoperișuri din țiglă metalică: argumente pro și contra

Mobila de baie italiana, din perioara romana si pana astazi

Inca din perioada Imperiului Roman, atunci cand baile erau amenajate intr-un stil cu totul si cu totul unic, extrem de rafinat, segmentul de mobilier a dobandit aceasta categorie specifica: mobila de baie italiana. Mobila de baie italiana este recunoscuta pe piata de specialitate drept una de calitate, finisajele fiind realizate cu mare atentie de cei mai priceputi mesteri.

Estetic vorbind, mobila de baie se remarca datorita elementelor arhitecturale inspirate din perioada romana precum si a coloristicii atent selectionate. In mod normal, mobila din aceasta gama este realizata din marmura in combinatie cu lemn de calitate si metale cat mai stralucitoare. Se evidentiaza astfel cateva piese de mobilier de o eleganta desavarsita, picioarele metalice ale dulapurilor de baie si diversele ornamente fiind incluse in numeroase colectii recunoscute la nivel mondial. Puteti si voi sa achizitionati piese de mobilier italian din magazinele de mobila Brasov, sunt recunoscute pentru varietatea colectiilor disponibile in stoc.

Mobila de baie din lemn masiv antichizat

Imbinarea dintre lemn masiv si efectul vintage nu poate conduce decat la definirea unor piese de mobilier cu totul si cu totul speciale. La fabricarea acestor piese de mobilier se folosesc materiale din lemn masiv de tei sau stejar, pe alocuri si materiale compozite, diverse piese din ceramica si finisaje de o calitate ridicata.

Produsele finite sunt perfecte pentru orice baie de lux, liniile curbate fiind imbinate perfect cu diverse stiluri adoptate acum cateva sute de ani de cele mai luxoase palate din principalele regate ale lumii. In momentul de fata, mobilierul de baie din lemn masiv cu elemente vintage nu este disponibil in prea multe magazine din tara, astfel ca veti fi nevoiti sa apelati la celebrele magazine de mobila la comanda Brasov, producatorii reusind sa reproduca pana si cele mai rafinate piese de mobilier regasite in cataloagele de specialitate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.