Materiale de acoperisuri de calitate prin Monsena

2 minutes, 2 seconds Read

Toata lumea incearca sa isi faca un acoperis cat mai rezistent si cat mai convenabil, din toate punctele de vedere. Este neplacut sa te gandesti ca la un moment dat, peste cativa ani, va trebui sa inlocuiesti acoperisul pe care tocmai l-ai pus, pentru ca se va strica si nu va mai oferi aceeasi protectie locuintei tale. Trebuie sa alocati alti bani pentru materiale, dar si pentru manopera. Este o adevarata bataie de cap si nimeni nu vrea sa se confrunte cu asa ceva de mai multe ori in viata.

Cea mai buna solutie in acest caz este alegerea unor materiale de acoperisuri mult mai rezistente. Compania Monsena va ofera tocmai acest tip de materiale de acoperisuri, dar si consultanta, proiectare si montaj daca aveti nevoie de servicii complete. Materialele cu care lucreaza si pe care le prelucreaza Monsena sunt cupru, aluminiu si zinc, iar metoda cea mai buna de montaj pentru acestea este cea de faltuire, mult mai sigura si mai usor de realizat de catre muncitori specializati.

Cuprul este cel mai rezistent, durabilitatea acestuia masurandu-se in secole. Are si o evolutie mai spectaculoasa decat celelalte materiale pentru acoperisuri, avand 3 faze, prima naturala si doua de oxidare. La inceput, cuprul este stralucitor, aramiu si lucios. Indata ce are contact cu aerul, el incepe sa se matuiasca si sa isi schimbe culoarea intr-un maro rosiatic. Aceasta este prima faza de oxidare, care se atinge integral intre 6 si 12 luni. A doua faza se realizeaza dupa cativa zeci de ani, aspectul final fiind unul verde patinat. Insa nu trebuie sa asteptati pentru aceste faze, pentru ca puteti le aveti inca de la inceput, in functie de preferinte, pentru ca se pot realiza si prin procese chimice la nivel industrial.

Vezi si:  Solutii desfundare canalizare

Aluminiul este un material foarte avantajos datorita faptului ca este singurul dintre acestea care poate fi vopsit in culori ral, in functie de culoarea pe care va doriti sa o aveti la acoperis, putand sa faceti combinatii de culori speciale si sa va asortati culoarea acoperisului la culoarea aleasa pentru fatada casei. Si acesta este un material foarte rezistent, doar vopseaua avand o garantie de 10 ani.

Nu in cele din urma, zincul este un material rezistent care se poate monta in multe tehnici, datorita maleabilitatii mari pe care o are si a rezistentei perfecte la diferente mari de temperaturi.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va alegeti materialul pe care il doriti si Monsena va va ajuta sa realizati acoperisul dorit.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.