5 daunatori comuni care necesita o firma de dezinsectie

1 minute, 57 seconds Read
Dubia cockroach, Blaptica dubia, in front of white background

Exista o multime de specii interesante pe Pamant. Pe unele le acceptam si le iubim, in timp ce altele sunt pur si simplu daunatoare pentru oameni, ceea ce ne face sa cautam tot felul de solutii pentru a elimina. Poate ca mustele si tantarii sunt specii acceptate mai usor de catre oricine, pentru ca sunt foarte comune, insa atunci cand in casa sunt descoperiti soareci sau gandati, primul lucru la care oricine se gandeste este o firma dezinsectie . Iata 5 daunatori comuni care necesita dezinsectie:

  • Soarecii. Sunt extrem de periculosi, in conditiile in care pot transmite boli si pot distruge bunuri. Orice firma dezinsectie Bucuresti este contactata pentru eliminarea acestor rozatoare care, daca nu ar fi foarte periculoase, ar fi chiar simpatice. Din pacate, soriceii reali nu sunt chiar la fel ca si Jerry.
  • Gandaci. O problema comuna si grava este reprezentata de gandaci. Acestia transmit, de asemenea, o multime de boli si sunt foarte scarbosi. Fie ca este vorba despre gandaci de bucatarie sau despre alte specii, odata aparuti este bine sa fie exterminati cat mai repede, iar solutiile sa fie puternice si eficiente. In cazul in care se folosesc solutii slabe, gandacii pot deveni imuni.
  • Sobolani. Asemanatori cu soarecii, dar mai mari si mai periculosi, acestia se hranesc cu aproape orice si traiesc fara probleme in marile orase. Este aproape imposibil sa fie eliminati in totalitate, insa daca apar in locuinte pot fi indepartati de o firma de dezinsectie.
  • Capuse. Sunt insecte care aduc un pericol foarte mare atat pentru oameni, cat si pentru animale. Din pacate, nu pot fi indepartate foarte usor si odata ce se inmultesc, devin o problema reala. Firmele de dezinsectie au solutii pentru indepartarea capuselor, insa pentru a fi eficiente este bine sa se apeleze la ele inca de la inceput.
  • Molii. Aparent, par simpli fluturasi, poate nu la fel de estetici ca aceia pe care ii descoperim pe timp de vara. Moliile sunt extrem de distrugatoare, insa, putand sa distruga haine si mobilier fara prea mari probleme. Tocmai de aceea, sunt pe lista daunatorilor periculosi.
Vezi si:  Europlastic-sursa ta pentru termoizolatii

Din fericire, exista din ce in ce mai multe firme de dezinsectie, multe dintre ele foarte eficiente, asadar, odata ce apare o astfel de problema este relativ usor sa se scape de ea.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.