Istoria consolelor wii si a jocurilor virtuale

author
1 minute, 46 seconds Read

Au devenit indispensabile din viata copiilor, dar si a adultilor pasionati de gaming: este vorba despre consolele wii!

Consolele Wii te ajuta sa joci fotbal virtual

Consolele wii sunt ideale pentru practicarea multor jocuri. Poti sa joci tenis de masa, poti sa joci fotbal sau poti sa te apuci sa joci handbal. Virtual, binenteles! Consolele wii fac foarte usor posibil acest lucru, iti va placea sa te joci cu ele, iar o data ce le descoperi iti va fi din ce in ce mai greu sa le lasi deoparte.

Noile generatii de console fac posibila si imitarea miscarilor dintr-un ring de box sau atunci cand joci fotbal. Asa ca nu numai ca toul pare real, dar te ajuta sa faci si exercitii fizice, sunt o sursa buna pentru persoanele sedentare ca sa faca putina miscare. Astfel, poti spune ca impusti doi iepuri dintr-o lovitura!noi console wii amazon

Potrivit datelor wikipedia, companii precum Ubisoft, Electronic Arts, Capcom si Majesco se numara printre cei care lanseaza titluri exclusiv pentru Wii. Cel mai mare producator de console Wii ramane insa Nintendo. Nintendo Wii se bucura de o popularitate deosebita, datorita calitatii de care da dovada. Consolele sunt in plina ascensiune, ele sunt cautate atat de catre parinti, pentru copii, dar si adultii le pot folosi in timpul liber pentru recreere.

Pretul pentru achizitia unui joc pentru consola depinde de mai multi factori, insa variaza undeva intre 50 si 200 de lei.

Consolele WII au intrat pentru prima data pe piata in anul 2006, fiind produse de catre compania Nintendo. Pe 12 septembrie 2007, prestigiosul ziar financiar Financial Times a anuntat ca Wii a devenit cea mai vanduta consola din generatia existenta. Acesta a fost un lucru extraordinar pentru compania producatoare a acestor jocuri originale. Pana in vara anului 2010, Nintendo a ajuns sa vanda nu mai putin de 70,9 milioane de console Wii in toata lumea. Cum pasionati de console wii exista in toata lumea, de la locuitori din tari din America de Sud, pana la cele din Asia si din Orientul Mijlociu, rezulta ca acestea reprezinta, pentru multi, un mod extraordinar de relaxare!

Vezi si:  Cum iti poti intretine ecranul si bateria telefonului astfel incat sa le schimbi cat mai rar

[sursa foto Amazon]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.