3 motive pentru a investi in imobilele din Brasov

2 minutes, 15 seconds Read

Dupa ce boom-ul imobiliar a trecut iar criza a readus proprietatile la preturi mult mai accesibile, au inceput sa apara din ce in ce mai des pe piata cumparatori interesati de achizitionarea unei case de vacanta si de oportunitatile de agroturism. In sectiunile de anunturi imobiliare din Brasov se gasesc oportunitati excelente de investitie in domeniul financiar intr-o zona aflata in continua expansiune.

1. Proprietatile achizitionate in Brasov pot servi dublu rol

Cel mai important la achizitionarea unei proprietati imobiliare care nu serveste drept locuinta permanenta este potentialul acesteia de a genera profit. Investirea in imobiliare obisnuia sa fie o practica des intalnita la romanii cu ceva economii, insa boom-ul urmat de colapsul pietei au reusit sa sperie aceasta categorie de cumparatori.

Odata cu semnele ca piata este in revenire, cei interesati de achizitionarea unei proprietati secundare isi fac din nou cunoscut interesul, desi sunt mult mai timizi si mai precauti. Din acest punct de vedere zona Brasovului este una dintre cele mai sigure pentru a investi, aici proprietatile putand fi valorificate pe tot parcursul anului. Proprietatile cu casa si gradina pot servi drept locuinta de vacanta dar pot fi in acelasi timp introduse si in circuitul de agroturism sau inchiriate in regim hotelier.

2. Zona Brasovului este o zona in plina expansiune

Potentialul turistic imens al zonei Brasovului nu este o noutate pentru investitori. In Poiana Brasov, la doar cativa kilometri de oras se construieste unul dintre cele mai mari cartiere rezidentiale din intreaga tara.

Cei interesati de achizitionarea unui teren sau a unei proprietati de tip casa si gradina sunt sfatuiti sa investeasca in zona Brasovului inainte ca planurile pentru aceasta zona sa fie finalizate. Printre planurile de viitor pentru Brasov cele mai importante pentru investitori ar fi deschiderea unui nou aeroport si finalizarea autostrazii.

Vezi si:  Proiecte pentru case mici

3. Preturile proprietatilor au potentialul de a creste

Preturile proprietatilor din Brasov si din zonele din imprejurimi au potentialul de a creste cu cateva procente semnificative odata cu darea in folosinta a aeroportului si a noii autostrazii. Aceste doua investitii majore in modernizarea unei zone deja preferate de turistii din tara si de peste hotare vor insemna un flux mai mare de vizitatori straini. Analistii preconizeaza o crestere a interesului pentru investitiile pe piata turismului in regim hotelier si a agroturismului. In acest sens, cumpararea de proprietati pentru a fi revandute in termen de 1-2 ani este la momentul actual o investitie aproape sigura.

Cei interesati de investitia intr-o casa de vacanta au doar de castigat daca se concentreaza pe paginile de anunturi imobiliare gratuite Brasov. Pe de alta parte, vanzatorii care nu sunt presati de timp sunt sfatuiti sa astepte pana la deschiderea aeroportului si finalizarea autostrazii pentru a obtine un pret mult mai bun.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.