Medicii din Timisoara, specialisti pregatiti si binevoitori

author
1 minute, 28 seconds Read

Nu as fi crezut niciodata ca sunt locuri din tara unde tratamentele medicale sunt mai calitative decat in capitala, insa medicii din Timisoara au avut grija sa imi demonstreze contrariul, lucru care m-a bucurat nespus de mult.

Asta nu inseamna, desigur, ca desconsider specialistii din Bucuresti, ci doar ca ii pretuiesc si ii respect enorm pe cei din Timisoara cu care am avut eu de-a face.

Cum am ajuns la un medic din Timisoara

Bunica mea sufera de reumatism inca din tinerete. Treburile casei trebuie facute si iarna si se pare ca oscilatiile mari de temperatura au afectat din plin articulatiile si ligamentele bunicii mele. Dupa ce a refuzat constant sa fie consultata de un reumatolog din Bucuresti, din cauza ca distanta era prea mare pana aici, am reusit sa o conving sa mergem la cativa medici din Timisoara despre care auzisem numai lucruri frumoase.

Cum am fost tratate in cabinetele medicale din Timisoara

Spre surprinderea mea, in Timisoara nu ai nevoie de o programare facuta inainte cu 3 luni de consultatia propriu-zisa. Orasul este mic, iar medicii din Timisoara sunt foarte eficienti si stiu foarte bine ce au de facut.

Dupa ce au diagnosticat-o pe bunica mea cu artroza reumatica, cei 2 specialisti care au consultat-o i-au prescris un tratament cu antiinflamatoare si calmante puternice, pentru a-i ameliora simptomele. In paralel, i-au sugerat sa urmeze un tratament cald-rece, in paralel cu terapia prin exercitii fizice pe care i-au recomandat-o si pentru care au instruit-o corespunzator.

In doar doua luni de la consultarea celor 2 medici din Timisoara, bunica mea se simtea mult mai bine. Durerile au scazut in intensitate, iar articulatiile nu i s-au mai inflamat. Nu pot decat sa ma bucur si sa le povestesc tuturor despre specialistii minunati pe care i-am cunoscut in Timisoara.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.