De ce țigara electronica?

1 minute, 55 seconds Read

Daca esti fumator si vezi toata desfasurarea de forte ce are loc in zona tigarilor electronice, s-ar putea sa iti pui intrebarea” de ce”? De ce sa renunti la un viciu care te-a insotit ani sau chiar zeci de ani de zile pentru a-l inlocui cu alt viciu, de care nu stii nimic? Tigara electronica este inca o necunoscuta pentru foarte multe persoane, insa odata ce incepi sa raspunzi la aceasta intrebare, poti descoperi o multime de avantaje.Vom incerca, asadar, sa iti prezentam cateva avantaje serioase si motive pentru car trebuie sa renunti la tutunul clasic si sa treci la tigara electronica.

Tigara electronica, mai sanatoasa

Este motivul care convinge majoritatea fumatorilor. Vapatul este o metoda sigura, prin care nu risti sa te imbolnavesti grav. Intr-o tigara din tutun gasesti elemente precum arsenicul, fenolul, benzenul sau cianura, precum si elemente cancerigene precum gudronul. In total, tutunul are peste 4000 de substante daunatoare, care iti pot pune viata in pericol. De partea cealalta, tigara electronica nu contine cudron sau substante cancerigene, avand totusi un gust foarte apropiat de cel al tigarilor clasice.

Ofera o flexibilitate mare

Alegand tigara electronica poti incerca mult mai multe arome si poti sa iti diversifici modul de a fuma. Poti opta, spre exemplu, pentru arome fructate sau pentru diverse arome de cafea, de ciocolata sau de energizant. Cu siguranta, vei descoperi cu incantare uriasa diversitate de lichide.

Nu deranjeaza

O mare problema a tigarii clasice este faptul ca ii deranjeaza pe cei din jur. In primul rand, fumul de tigara poate sa fie extrem de neplacut pentru un nefumator. In al doilea rand, mirosul de tutun din haine si din piele poate sa fie neplacut pentru partenerul tau de viata si pentru cei din familie iar in al treilea rand, tigara clasica genereaza fumat pasiv. Nu acelasi lucru il putem spune despre tigara electronica.

Tigara electronica, mai ieftina

Un pachet de tigari este scump. Fumatorii trebuie sa scoata peste 100 de euro din buzunar, in fiecare luna, pentru a-si satisface viciul. In cazul tigarii electronice, poti economisi din prima luna aproximativ 20 % din banii pe care ii dadeai pe fumat si din a doua luna poti economisi pana la 80%, odata ce dispozitivul pe care l-ai cumparat si-a acoperit pretul. Practic, trebuie sa il reincarci doar cu lichid si ocazional sa ii schimbi rezistenta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.