Lentile de contact FitView – formula avansata a accesoriilor medicale

author
2 minutes, 49 seconds Read

Protocolul de specialitate stipuleaza faptul ca afectiunile oculare, desi nu se pot vindeca ireversibil, pot fi corectate cu ajutorul dioptriilor.

Din punct de vedere anatomic, ochiul are rolul de a ne furniza informatii pretioase, sub forma unor imagini in culori variate, asupra adancimii, distantei sau miscarii obiectelor. Mai precis, efectuand diferite miscari care sa aiba ca rezultat schimbarea pozitiei unui obiect, ajungem sa percepem cea mai mare parte a realitatii care ne strajuieste.

Cercetarile de specialitate au scos in evidenta faptul ca aproximativ 80% din amintirile pe care le pastram se intiparesc utilizand functiile memoriei vizuale.

Ochiul uman este construit in asa fel incat sa aiba capacitatea de a transfera undele de lumina catre retina, care este responsabila de formarea corecta a imaginilor. Odata cu inaintarea in varsta, cristalinul sufera un proces de aplatizare, in timp ce corneea capata o forma sferica.

Miopia se instaleaza in momentul in care aveam de-a face cu un exces de convergenta, axul este mai scurt, iar imaginea obiectelor se formeaza intr-un punct situate inaintea retinei. Prin contrast, hipermetropia este perceputa ca un deficit de convergenta, ceea ce inseamna ca focarul rezelor de lumina converg catre un punct situate in spatele retinei. Atunci cand razele luminoase paralele nu se reunesc intr-un focar unic, vorbim de astigmatism!

Exista insa cazuri in care capacitatea de acomodare a celor doi ochi este diferita, produsa de dezvoltarea unilaterala a unui viciu de refractie. In cazul in care diferenta de refractie dintre cei doi ochi este mai mare de 2 dioptrii sferice, medicul va diagnostic pacientul cu anizometropie.

Vezi si:  Lyoness Child & Family Foundation daruieste zâmbete copiilor

Scaderea acuitatii vizuale se repercuteaza, automat, asupra capacitatii de a face face solicitatirii excesive a ochilor. Pacientii se confrunta adesea cu oboseala ochilor sau cu dificultati la citirea de aproape sau la distanta!

In ultima perioada, accesoriile medicale au castigat tot mai mult teren in detrimentul ochelarilor. Aproximativ 30% dintre pacienti apeleaza la lentile de contact pentru a corija viciile de refractie!

Lentile de contact FitView, accesoriile ideale in orice situatie!

Gama de lentile FitView propune tuturor celor care sufera din pricina oboselii sau iritatiei ochilor o formula avansata de materiale de inalta clasa, imbinate cu tehnologii care au revolutionat lumea medicala.

Aquamax este o formula integrata care permite ameliorarea confortului din timpul utilizarii si favorizeaza o capacitate ridicata de retentie a apei la nivelul materialului din care este create lentila.

Formula revolutionara FitView Advance ofera pacientilor un confort sporit, incoporand un continut de apa ce poate ajunge pana la 58%, alaturi de un grad ridicat de sterilitate si igiena.

Expertii recomanda lentilele de contact FitView Advance in cazul unor afectiuni oftalmologice severe.

Lentilele FitView 2 Weeks sunt recomandarea specialistilor pentru persoanele care vor sa faca trecerea de la ochelari la noile accesorii medicale de corectare a vederii.

FitView Monthly este un sortiment de lentile fotocromatice, acoperite cu agenti antibacterieni, aflate la indemana utilizatorilor care agreaza inlocuirea lunara a lentilelor de contact.

Pentru ca este primavara, va invitam sa faceti o schimbare de look si de ce nu, o redefinire a ceea ce inseamna vederea perfecta! Un set de lentile FitView este cel mai potrivit atunci cand sunt garantate de specialisti cu o vasta experienta. Acestea pot fi comandate online, de la distribuitorii autorizati. Magazinele virtuale precum Optilen sau lentile.info au o buna reputatie in industria produselor de ingrijire a ochilor, iar lentilele de contact sunt acum la super oferta!

Vezi si:  Cand apelam la un medic dermatolog pentru tratament de specialitate?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.