Tu stii ceva despre terapia auriculara?

author
1 minute, 43 seconds Read

downloadUite un paradox ciudat, cautam mereu metode prin care sa ne fie bine si in acelasi timp, ne erodam sanatatea, ajungand la marginea  unei prapastii pe care nu putem sa o evitam. Pentru ca preventia reprezinta cea mai buna calea de a ne mentine sanatatea, va recomandam o metoda, care din pacate nu este atat de cunoscuta la noi in tara dar care este apreciata de mult timp, la nivel international, ce va ajuta sa tineti departe problemele de sanatate.

Terapia auriculara reprezinta o metoda impresionanta de diagnosticare si tratament care are la baza urmatorul concept: urechea reprezinta o adevarata harta de proiectie a centrilor nervosi a tuturor organelor. De sute de ani, prin acupunctura si acum prin tehnicii non-invazive, non-dureroase, s-a incercat si s-a reusit controlarea acestor centrii si astfel tratarea unor afectiuni importante care puteau sa puna viata in pericol sau care necesitau interventii chirurgicale pentru a fi rezolvate. De exemplu, in ultima vreme, terapia auriculara ne ajuta sa slabim, o buna dovada fiind reprezentata de acest produs, numit zerodiet.

Care sunt cele mai importante afectiuni care pot fi tratate prin terapie auriculara? Lista-i destul de lunga dar o sa ma rezum la cateva boli des intalnite si care in mod uzual, necesita tratament laborios. Reumatismul articular, bronsita, alergiile, migrenele, febra, depresia, pot sa fie depasite mai usor cu ajutorul sedintelor reconfortante de terapie auriculara.

Ei bine, ce este cu adevarat special, abia acum vine; terapia auriculara reprezinta unul dintre cele mai bune metode prin care poti sa scapi de kg in plus. Cum este posibil acest lucru? Cu ajutorul a doi magneti, fixati la nivelul urechii se actioneaza la nivelul hipotalamusului, mai precis la nivelul centrului foamei, impiedicand aparitia senzatiei de foame patologica, provocata de stimului psihogeni.  Astfel mamanci mai putin, oferind organismului doar nutrientii de care are nevoie, impiedicand depunerea grasimilor si in acelasi timp incurajand arderea depozitelor adipoase deja existente.

Impresionant, nu? Poti sa fii sanatoasa si frumoasa cu ajutorul terapiei auriculare, tot ce trebuie sa faci este sa afli mai multe despre ea si sa te bucuri de beneficiile ei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.