MacBook Pro, laptopul potrivit pentru oameni de afaceri și dezvoltatori

author
2 minutes, 58 seconds Read

Apple a lansat anul trecut o nouă familie de laptopuri MacBook Pro, în mai multe configurații noi, atât pentru MacBook Pro de 13 inci, cât și pentru cel de 15 inci. În acest laptop, cei care lucrează mereu pe drumuri, cum ar fi oamenii de afaceri, ar trebui să găsească un partener de nădejde.

MacBook Pro este laptopul conceput pentru cei care lucrează ca o albină. Cu acest lucru în minte, Apple ne spune că aceste laptopuri noi includ câteva caracteristici pe care oamenii de afaceri ar trebui să le iubească. Pe lângă aceasta, noua versiune a sistemului de operare MacOS Mojave are și un set de caracteristici prietenoase cu lucrul.

Noile modele MacBook Pro cu Touchbar includ cipuri Intel mai rapide

Modelele de MacBook Pro de 15 inci cu Touchbar au un chip Intel cu 6 nuclee, iar cele de 13 inci au un procesor quad-core.

Asta înseamnă că aceste notebook-uri MacBook Pro au procesoare super-rapide care pot lucra cu seturi de date mai mari, pot rula lucruri precum simulări și manipulează rapid editarea video și audio, făcând acest laptop o adevărată alternativă la un desktop.

Aceste procesoare nu sunt însă la fel de rapide ca cele care alimentează desktopul iMac, care variază de la 8 nuclee la 18 nuclee, dar sunt încă foarte puternice pentru cele mai multe nevoi ale utilizatorilor de afaceri.

Cautati Macbook Pro, de ce nu incercati la marile magazine online precum eMAG sau altex?

Noul MacBook include, de asemenea, un cip nou, special, cunoscut sub numele de T2

Acest chip T2 de pe MacBook Pro este un chip personalizat pentru Apple, care a fost inițial disponibil numai în iMac-urile desktop. Acesta are mai multe funcții speciale, inclusiv de securitate.

Vezi si:  Este un MacBook Air mai scump decat ar trebui sa fie?

Deoarece există o securitate specială pentru manipularea cipurilor, noile laptopuri pot cripta cu ușurință / decripta datele tale.

Și, pentru prima dată, MacBook Pro poate oferi un „boot” securizat.

Un nou tab „Work” în Mac App Store

Ca parte a lansării Mojave, Apple și-a reproiectat magazinul Mac App Store. Noul magazin de aplicații conține o filă „Work” pentru a te ajuta să găsești aplicații de afaceri și foarte utile și cu un MacBook Pro.

Apple spune că noul său Mac Store include aplicații de afaceri de vârf precum Microsoft Office și Adobe Lightroom CC.

Un Finder nou și îmbunătățit

Finder, instrumentul Apple care te ajută să îți găsești fișierele primește o actualizare majoră și la MacBook Pro. Finder include acum o nouă vizualizare a galeriei, ceea ce oferă pictograme mai mari pentru a căuta vizual prin fișiere.

De asemenea, el primește o caracteristică numită „Acțiuni rapide” care îți permite să lucrezi cu fișiere în mai multe moduri, fără a fi nevoie să deschizi fișierul și aplicația asociată acestuia. Acesta poate face lucruri cum ar fi imagini rotative, documente protejate prin parolă și filmare video.

Dezvoltatorii pot converti mai ușor aplicațiile iPhone în aplicațiile Mac Mojave

Apple a lansat anul trecut un nou cadru pentru dezvoltatori pentru Mac Apps.

Aceste noi instrumente noi pentru dezvoltatorii de aplicații includ una dintre caracteristicile pe care dezvoltatorii le cer de ani de zile: ușurarea convertirii aplicațiilor iOS, care rulează pe iPhone și iPad, în aplicații Mac.

Companiile care au creat aplicații iPhone pentru angajații sau clienții lor ar trebui să poată utiliza acest nou cadru pentru a aduce aceste aplicații pe MacBook Pro.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.