1

Citeste gratuit cea mai populara carte semnata de Joseph Prince

1
2 minutes, 12 seconds Read

1Una dintre cele mai populare carti scrise de bine-cunoscutul autor crestin Joseph Prince poate fi citita in mod gratuit in libraria online GoldBooks.ro (primul capitol). „Destinat sa domnesti” invita toti cititorii sa descopere secretul de a depasi orice obstacol, orice lipsa sau orice obicei care ne face rau pentru a ne bucura de succes, integritate și binecuvantare.

Spre deosebire de cartile cu sfaturi cu zeci de liste de schimbari, „Destinat sa domnesti” nu este o scriere a carei fundatii este pusa pe „ceea ce trebuie să faceți” pentru a va schimba viata, pas cu pas, ci despre ceea ce a fost făcut deja! Altfel spus, viata noastra nu mai trebuie sa evolueze in jurul lucrurilor pe care trebuie sa le schimbam sau sa le bifam, ca intr-o cursa nebuna, ci trebuie sa fie intemeiata pe ceea ce a fost deja realizat pentru noi, ca oameni, ca si credinciosi.

Pentru a evita dezamagirea, frustrarea sau aroganta, descoperim ca nu este vorba de a folosi puterea voinței voastre pentru a efectua schimbarea necesara – sa ne schimbam perspectiva si sa aflam cum puterea Lui poate sa transforme toate lucrurile din interiorul nostru. Începeți să va ridicati deasupra circumstantelor nefavorabile din viata – „domniti” astăzi peste boală, probleme financiare, relații interumane defectuoase și obiceiuri care ne distrug sanatatea sau starea de bine!

Găsiți tot ce trebuie să știți despre Evanghelia harului într-o singură carte – un bun punct de plecare pentru a descoperi cine suntem noi, ca si crestini: „Destinat sa domnesti” de Joseph Prince.

Descarca acum si lectureaza primul capitol GRATUIT din cartea „Destinat sa domnesti”. Modul perfect de a „degusta” si a te convinge ca ceea ce cumperi este exact ceea ce vrei sa citesti sau poate sa daruiesti – cartile sunt intotdeauna un cadou perfect, in orice ocazie.

Vezi si:  Cum alegem cadourile pentru Craciun

1-joseph-prince-carti-romania

Intreaga colectie de titluri Joseph Prince in limba romana la cele mai bune preturi

In libraria crestina Goldbooks.ro te bucuri de cele mai bune preturi pentru cartile autorului Joseph Prince:

 • Un singur lucru (devotional pentru 31 de zile)
 • Miracolul tau este in gura ta
 • Sanatate si implinire prin Cina Domnului
 • Razboiul Spiritual
 • Destinat sa domnesti – devotional
 • Rugaciunea de protectie (traind neinfricat in vremuri periculoase)
 • Revolutia Harului (experimenteaza puterea de a trai mai presus de infrangere)
 • Locul Potrivit, Momentul Potrivit
 • O viata care merita traita
 • S-a terminat cu jocurile mintii (invinge descurajarea si depresia)
 • Generatia Beniamin
 • Da drumul si traieste (eliberandu-te de stres, ingrijorare si anxietate)

Tot aici mai gasesti si carti crestine semnate de autori romani precum Nicu Zaharie, Natanael Costea ori scriitori straini ca T.L. Osborn, Michael Maiden, Leo Bigger, Alph Lukau.

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.