Telefonul iPhone 12 Mini- un telefon unic

author
1 minute, 34 seconds Read

Telefonul iPhone 12 Mini este in sfarsit disponibil. Este un telefon iPhone cu un design compact, vrut de catre fani de foarte multa vreme este in sfarsit o realitate. Este insa oare la inaltimea asteptarilor?

Raspunsul in acest articol. De ce un iPhone 12 Mini? Pentru ca mijloacele tehnice permit acum fabricarea de telefoane smartphone intr-un format compact. Apple raspunde astfel unei cereri foarte mari, a unor clienti care sunt nostalgici dupa telefoanele iPhone 4, 5 5S sau SE. Cu telefonul iPhone 12, Apple propune ce e mai bun din tehnologia sa intr-un format mai redus.

Noul telefon iPhone 12 mini seamana cu un iPhone 12, dar care a intrat putin la apa. Avem aceleasi materiale, aceleasi finisaje, aceleasi detalii deci totul este identic. Diagonala ecranului sau de 5,4 inchi demonstreaza faptul ca acest telefon este si mai compact decat telefonul iPhone SE 2020 cu ecranul sau de 4,7 inchi. Apple reuseste astfel sa integreze un ecran confortabil intr-un telefon de dimensiuni reduse. Dar cei care sunt obisnuiti cu un smartphone cu dimensiuni mai generoase, cu siguranta ca nu vor aprecia acest design compact. Sa folosesti tastatura poate sa fie deci un lucru complicat la prima vedere pentru unii.

Iar cei care sunt amatori de multimedia cu siguranta ca vor simti si ei unele frustrari. Sa vizionezi videoclipuri pe un ecran atat de mic nu este deci cea mai buna experienta. De asemenea, bretonul sau ocupa o mare parte din suprafata. Jucatorii vor fi si ei cu siguranta destabilizati deoarece informatiile contextuale si butoanele de control sunt destul de apropiate. Dar, pentru ceilalti, acest nou model de iPhone este o adevarata binecuvantare. Este un telefon lejer, se strecoara foarte usor intr-un buzunar si mai ales, se poate folosi cu o singura mana. Telefonul este echipat cu tehnologia OLED Super Retina XDR Full HD +, la fel ca si celelate modele si are aceleasi atuuri, mai ales un excelent contrast. In orice caz, este un telefon excelent.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.