Foloseste zii de zii o aroma noua de e-liquid

1 minute, 21 seconds Read

A trai sanatos nu inseamna doar o viata stricta, fara nici un viciu. Normal ca fumatul este un viciu ce te omoara mai repede decat crezi, dar poti transforma acest viciu intr-unul sanatos si placut atat pentru tine cat si pentru cei din jur.
Pana nu am incercat sa ma las de fumat nici prin gand nu mi-a trecut ce greu ar putea fii. Eram ca toti ceilalti fumatori, cu gura mare: „Hehe! eu ma las cand vreau!”Dar nu asa a fost sa fie. Zile de chin si de nervi, pana la urma familia se ruga sa pun tigara in gura ca nu mai puteam de stres. Dar ambitia mi-a ramas, am incercat multe metode pana am ajuns la tigara electronica. Acesta este un mic aparat, cu sau fara nicotina, bazata pe aburi, dar care nu emana fum si nu este nociv.
Si a fost uimitor ca puteam sa fumez fara grija si fara sa ma ucid! In plus, in fiecare zii aveam „tigara”cu alt gust datorita substantei care se foloseste pentru aceste tigari, numita e-liquid cu diferite arome. Nu mai aveam gustul rau al nicotinei in gura dupa ce fumam, si nu aveam senzatia ca-mi lipseste ceva.
Ce zici de o tigara cu gust de capsune? Cu sortimentele diferite de e-liquid o poti avea chiar acum! Gust de ciocolata, cafea, capuccino, chiar si red-bull, eu sincer sa fiu am ramas putin socat, dar le voi incerca pe toate. Acum pot fuma fara remuscari, fara mirosuri neplacute si fara bani irositi pe degeaba. Eu imi ador tigara electronica, cu ajutorul ei am reusit sa ma las de tigarile daunatoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.