Avantajele oferite de firmele Rent a Car

author
1 minute, 32 seconds Read

Daca nu va permiteti sa achizitionati o masina sau nu doriti sa luati cu imprumut pe cea a prietenilor dvs., atunci exista o varianta la indemana: firma rent a car.

Prezente pe piata din Romania, in aproape toate orasele din tara, companiile de rent a car se intrec in oferte care mai de care mai atractive, punand la dispozitia clientilor masini variate, cu modele si oferte aproape de nerefuzat.

Cu doar cativa euro pe zi beneficiati de masini moderne, cu revizii tehnice la zi, curate si dotate pentru siguranta si confortul dvs. Deasemenea, pentru perioadele mai lungi de inchirieri auto, atat persoanelor fizice cat si companiilor care apeleaza la aceste serviciile rent a car li se ofera posibilitatea de negociere a preturilor. Acest tip de companii au inclusa in oferta lor si inchirierea masinilor cu sofer, in cazul in care, din diferite motive nu puteti conduce.

Daca sunteti din tara sau din strainatate si intentionati sa calatoriti in Romania, atunci e bine sa stiti sa firmele specializate de rent a car din tara noastra, va ofera posbilitatea de rezervare online a masinii dorite, putand sa va alegeti perioada de inchiriere si, de ce nu, sa va negociati pretul de inchiriere a masinii. Tot online, puteti naviga prin paginile site-ului respectivei firmei rent a car, de unde va puteti informa asupra dotarilor tehnice ale masinii pe care intentionati sa o inchiriati cat si despre conditiile de inchiriere si preturile acestora. La cerere, vi se asigura livrarea masinii in locatia dorita: aeroport, gara, hotel etc.

BB Invest ofera persoanelor fizice si juridice servicii complete de rent a  car Cluj, de cea mai inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi de pe piata auto din Romania, venind in intampinarea clientilor cu o flota variata de automobile noi (autoturisme, microbuze, limuzine, autoutilitare) servicii inchirieri auto Cluj cu posibilitate de negociere a preturilor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.