Cand apelam la o firma de tractari auto?

author
1 minute, 31 seconds Read

Daca v-ati hotarat sa plecati la drum cu masina, in concediu sau in interes de afaceri si ati facut pana sau un accident atunci, e bine sa stiti ca, exista firme de tractari auto.

In Romania exista firme specializate de tractari auto si remorcari auto, care isi ofera serviciile 24h/24h, 7 zile din 7 pentru toata gama de autoturisme sau autoutilitare.

Majoritatea firmelor specializate asigura serviciile de tractari si remorcari auto la nivel national dar si in Europa, dispunand de echipamente moderne si performante dar si de personal cu experienta in domeniu pentru ca dvs. sau masina dvs. sa ajungeti in siguranta la destinatia dorita.

Deasemenea, aveti posibilitatea de negociere a pretului interventiei, in functie de complexitatea serviciilor oferite si de distanta parcursa.

La o astfel de firma puteti apela atunci cand se impune transportul pe platforma al autoturismelor sau autoutilitarelor, fie ca doriti transportul pe platforma al utilajelor noi, second-hand sau avariate. Unele firme va pot oferi servicii tractari auto autovehicule sau utilaje cu masa maxima de 8t.

Firmele care ofera servicii in domeniu tractarilor si remorcarilor auto pot fi gasite cu usurinta pe internet, iar la sectiunea contact au mentionate obligatoriu datele fiscale.  Indiferent cat de neplacuta este situatia in care va aflati sau cat de mare este graba dvs., este foarte important sa nu cadeti in plasa unor tepari.

Avantajele de care beneficiati atunci cand apelati la serviciile unei astfel de firme sunt multiple, incepand de la personal cu experienta care va poate transporta bunul dvs. in conditii sigure pana la destinatie si pana la faptul ca beneficiati de un transport cu valoare asigurata.

Vezi si:  4 lucruri de care aveti nevoie atunci cand plecati la drum cu masina

Firma BB Invest ofera servicii profesionale de tractari auto Cluj, depanari auto, remorcari auto Cluj si la nivel national, mici reparatii la fata locului, asistenta rutiera cu autoplatforme performante transport si tractari pentru autoturisme, microbuze, camioane si utilaje.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.