eMAG RCA asigurari auto online

Asigurare RCA: Preț, oferte și rapiditatea încheierii online

author
1 minute, 59 seconds Read

Suntem cu ochii tot anul pe modificările anunțate de Autoritatea de Supraveghere Financiară. Oricât de mult nu ne-ar plăcea modificările pe care le aflăm, principala interacțiune cu polița RCA se rezumă la înnoirea ei. Și aici apar mai multe variante.

Vă puteți duce la fiecare asigurator în parte ca să obțineți o poliță potrivită. Dacă aveți un prieten sau o cunoștință (sau o cunoștință a unei cunoștințe a unei cunoștințe) puteți să-i trimiteți documentele necesare. Sau puteți să faceți totul stând la calculator sau pe smartphone. Totul în câteva minute.

ASIGURARE RCA: Pret de câteva minute, online

Când spunem „asigurare RCA”, ar trebui să scăpăm de vechile metehne și să ne îndreptăm atenția către online. Plătim facturi online, facem shopping online din ce în ce mai mult, așa că o poliță obligatorie pentru mașină n-ar trebui să necesite timp de ajustare. De aceea, eMAG are o pagină dedicată obținerii cât mai rapide a unei polițe obligatorii RCA.

Pagina conține un formular cu 3 secțiuni. Se completează rapid, iar dacă nu aveți copii după actele necesare, există multe aplicații de mobil cu care puteți scana. După ce ați completat formularul, este necesar să menționați și data de la care vreți să înceapă asigurarea RCA.

Odată trimise datele, veți primi variante de preț de la peste 10 asiguratori. În funcție de preferințe, buget și de părerile altor clienți, alegerea e a voastră. Confirmarea alegerii va pune în mișcare trimiterea poliței RCA la adresa voastră, gratuit.

Totul la vedere, fără complicări inutile

Simplu, nu? Înainte să dați năvală la eMAG, ar mai trebui menționate câteva lucruri. Pentru început, puteți plăti cu cardul sau în rate. Ca să nu existe urme de confuzie, țineți cont că eMAG nu este companie de asigurări, ci doar intermediază. Au și comisioanele la vedere, dacă sunteți cavaleri ai transparenței.

Vezi si:  Obtine permisul de conducere mai usor, chestionare auto DRPCIV

Și pentru că se întâmplă oricui să uite, eMAG vă poate aduce aminte când se apropie data de expirare a poliței RCA. Ca să nu fiți prinși în offside.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.