Cum iti alegi un carlig de remorcare pentru Volkswagen LT

author
1 minute, 30 seconds Read

Visezi sa strabati tara in lung si in lat sau sa iti petreci o intreaga vacanta la mare sau la munte in masina ta Volkswagen LT fara sa-ti faci griji in privinta cazarii? Nu trebuie decat sa-ti faci curaj sa investesti intr-o rulota, este imposibil sa regreti vreodata aceasta decizie. Dupa ce ai facut acest lucru, vei fi nevoit sa iti achizitionezi si un carlig de remorcare pentru Volkswagen LT.

Primul lucru de care trebuie sa tii cont insa atunci cand faci aceasta achizitie si pe care trebuie sa il comunici si consultantului de vanzari care te ajuta este sa iei in calcul sarcina maxima pe care o poate duce masina.

Dupa atasarea carligului de tractare remorcare pentru masina ta Volkswagen LT, poti folosi masina nu doar pentru a trage o rulota, ci si pentru a anexa o remorca, o platforma sau un peridoc. Daca vrei sa transporti ceva, fie o masina de curse, o barca, sau niste legume la piata, trebuie sa-ti montezi un carlig de remorcare.

Carligul de remorcare Volkswagen LT poate fi cumparat din magazinele de piese auto sau achizitionat online, oferta fiind foarte generoasa. Preturile difera si ele si sunt cuprinse intre 100 lei (cele second hand) si 1000 lei.

Carligul de remorcare pentru Volkswagen LT poate fi unul fix sau unul detasabil, in functie de dorintele tale. Materialul din care este confectionat este durabil si rezistent. Uneori acesta este tratat superficial cu zinc la cald, fiind mai rezistent la aparitia ruginii; procedeul este folosit si de producatorii de masini pentru protectia anticoroziune a sasiului, durata de viata si rezistenta carligului fiind similara cu cea a sasiului masinii.

Datorita utilajelor de ultima generatie folosite in procesul de fabricatie si a solutiilor tehnice superioare montarea carligului de remorcare se poate face cu usurinta, fara a aduce prejudicii autoturismului pe care il conduci.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.