Orarul de vara al Air France

1 minute, 51 seconds Read

Air France prezinta o capacitate stabila de pasageri in comparatie cu vara anului 2012. Capacitatea creste pe reteaua de curse lungi, cu majorari pe pietele emergente: Africa, Asia-Pacific si America Latina.

Orarul grupul Air France-KLM – www.airfrance.com

In continuarea orarului de iarna 2012-13, Air France, KLM a optat pentru un control strict al capacitatii sale, care va fi supusa unei cresteri moderate in sezonul de vara 2013 (31 martie – 26 octombrie). In comparatie cu vara lui 2012, capacitatea pe curse lungi va fi marita cu 2,4%, iar capacitatea pe distante medii va fi redusa cu 2,1%.

Orarul AirFrance

Reorganizarea retelei de curse pe distante medii este inca in curs de desfasurare cu o reducere de 5,3% a capacitatii. Mai mult decat atat, capacitatile companiilor aeriene regionale BritAir, Regional si Airlinair vor fi realocate in interiorul companiei aeriene HOP!, care va incepe operarea zborurilor de pe 31 martie 2013.

Cresterea controlata a capacitatii

Pe reteaua sa de curse lungi, compania aplica liniile strategice definite de planul Transform 2015 si intentioneaza sa isi mareasca eficienta economica. Cresterea este astfel directionata catre zonele care ofera un potential puternic si se preocupa, in principal, de deschiderea unor rute noi (Montevideo, Kuala Lumpur si Minneapolis) si fecvente marite (Bangkok, Guangzhou, Libreville sau Havana, de exemplu).

Productivitatea marita

In incercarea de a mari eficienta operationala si a imbunatati calitatea serviciilor pentru clienti, orele de plecari si sosiri ale zborurilor pe distante lungi sunt adaptate hub-ului Charles de Gaulle din Paris.

Sosirile matinale, in special, vor fi din ce in ce mai decalate pentru a facilita conexiunile in timp ce vor optimiza utilizarea resurselor aeroportului. Aceasta masura, testata cu succes in timpul sezonului de iarna, este extinsa si pentru aceasta vara.

Vezi si:  Aeroportul Changi lanseaza Free Tour

Caracterul sezonier al programului bazelor provinciale

In continuarea orarului de iarna in timpul caruia anumite servicii au fost suspendate, orarele vor fi ajustate pentru a reflecta circumstantele in schimbare ale plecarilor de pe bazele provinciale. Numeroase rute sunt operate doar intr-un anumit sezon, adica sunt operate doar in perioade in care cererile sunt numeroase, in iulie-august.

Unele servicii sunt sporite pe durata verii. Pe de alta parte, anumite rute, unde cererea este mica, sunt suspendate sau numarul de zboruri este micsorat.

2013 este anul cheie pentru reorganizarea retelei de zboruri pe distante medii.

Sursa de inf.: e-bileteavion.biz,

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.