Pe aripile vantului, cu planorul

author
1 minute, 25 seconds Read

Cel mai bun prieten al meu este pilot de planor. Isi petrece o buna parte din timp printre nori. Este un tip curajos, ahtiat dupa adrenalina si senzatia de libertate pe care i-o ofera planorismul nu se compara cu nimic. Eu am hobby-uri mai pamantene, cel mai periculos dintre ele fiind jocul de darts.

De cand l-am cunoscut, l-am admirat pentru profesionalismul si pentru pasiunea cu care piloteaza acest aparat de zbor, numit planor. Desi planorul nu este un avion de lupta, intotdeauna l-am asociat pe prietenul meu cu Tom Cruise din celebrul Top Gun. Ochelarii de soare Ray Ban Aviator ii lipsesc, pentru a fi o clona a celebrului actor. Banuiesc ca este doar o coincidenta ca seamana si fizic cu el.

In curind o sa participe la un miting aviatic national si bineinteles ca o sa fiu acolo. O sa imi iau aparatul de fotografiat, pentru ca spectacolul va fi la un nivel inalt si cu siguranta vreau sa am amintiri de la acest eveniment.

Si pentru ca nu oricine are un cel mai bun prieten care sfideaza gravitatia din placere, m-am gandit sa ii fac un dar de suflet, in ajunul mitingului. Bineinteles ca am ales ochelarii de soare Ray Ban Aviator. Pana la urma, pentru oameni ca el s-au inventat acesti ochelari, Tom Cruise doar a jucat un rol de succes intr-un film. Ceea ce prietenul meu face in timp real pe portativul cerului, chiar imi taie respiratia.

Sper ca darul meu sa il bucure cel putin atat cat ma bucura pe mine povestile lui adevarate despre liberate, oameni curajosi si eroi ai cerului liber. Si poate intr-o zi chiar o sa imi fac curaj sa zbor alaturi de el.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.