Sisteme de depozitare a marfurilor la cele mai bune preturi

1 minute, 11 seconds Read

Storact Romania ofera solutii de depozitare marfa pentru cei peste 800 de clienti aflati in portofoliul companiei. Dispunem de o gama variata de rafturi metalice si asiguram proiectarea sistemelor de depozitare, comercializarea si instalarea lor, la un raport pret-calitate foarte bun.

Punem la dispozitie rafturi metalice paleti, rafturi metalice cutii, rafturi metalice mobile, precum si sisteme automatizate depozite, cum ar fi macarale pentru paleti sau cutii. Furnizam solutii de depozitare marfuri din anul 1997, iar Storact Romania face parte dintr-un grup de companii din Europa de Sud-Est, Storact Grup, cu sediul central in Thessaloniki, Grecia.

Pe langa distribuirea sistemelor de depozitare a marfurilor, Storact incearca sa ofere modalitati de optimizare a depozitului in ceea ce priveste suprafata si fluxurile operationale ale acestuia. Asiguram vizita la santier, masuratori ale depozitului, realizarea schitei folosind Autocad pe baza cotelor reale, consultanta gratuita pentru alegerea solutiei optime de depozitare, proiectarea, instalarea rapida a sistemelor cu echipe foarte bine pregatite, livrarea rapida a materialelor si mentenanta sistemelor de rafturi si vizite regulate la sediul partenerilor nostri.

Dispunem de pardoseli industriale de tip mezanin, ideale pentru a mari spatiul disponibil profitand de inaltimea cladirii. Avantajele folosirii mezaninului: este complet demontabil si reutilizabil, rapid si usor de asamblat, adaptabil la nevoile specifice clientului, iar dimensiunile sunt usor de modificat.

Intre clientii care au apelat la serviciile de depozitare marfuri furnizate de Storact Romania se numara mari distribuitori, producatori, prestatori de servicii logistice si giganti din domeniul retail.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.