Cum gasesti cele mai ieftine piese auto Renault

author
1 minute, 33 seconds Read

Piesele auto Renault nu sunt foarte costisitoare nici atunci cand le achizitionezi de la reprezentantele oficiale ale companiei producatoare de autoturisme, tocmai pentru ca aceasta nu produce masini de lux, ci vehicule low cost si fiabile, ale caror reparatii sa nu fie foarte costisitoare pentru omul de rand.

Cu toate astea, cand ai de schimbat o piesa importanta care s-a defectat, asa cum este discul de ambreaj sau volanta, costurile reparatiilor se pot ridica putin peste asteptari, mai ales ca nici manopera nu este tocmai ieftina in astfel de cazuri.

Iata cateva sugestii care te vor ajuta sa iti procuri piesele auto pentru Renault la cele mai bune preturi:

1.Viziteaza targurile de masini si parcurile de dezmembrari auto. Aici vei putea gasi piese recuperate din dezmembrari si reconditionate sau componente la mana a doua in perfecta stare de functionare.

In plus, ai ocazia sa compari preturile si sa alegi cea mai convenabila oferta sau chiar sa negociezi cu negustorii care isi vand marfurile in astfel de locuri. Atunci cand nu lasa din pret, incearca sa obtii si alte beneficii precum o a doua piesa de schimb la pret promotional sau chiar gratuit, in cazul in care este vorba despre una accesibila din punct de vedere material.

2.In magazinele second hand si in targurile auto ai posibilitatea de a-ti testa abilitatile de negociator atunci cand vrei sa achizitionezi piese auto de la Renault sau alte branduri de autoturisme.

3.Testeaza si piata online. Exista o multime de magazine virtuale si de site-uri  de anunturi care se intrec in cele mai bune oferte. Este recomandat sa cumperi de aici acele piese a caror provenienta poate fi verificata, daca nu vrei sa ai surprize neplacute.

Vezi si:  Ce se intampla cu motorul atunci cand pornesti masina?

4.O alta modalitate de a cumpara piese auto Renault ieftine este urmarirea ofertelor pe care le fac reprezentantele autorizate si folosirea codurilor promotionale sau a voucherelor pe care acestea le ofera clientilor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.