iPhone 6 si iPhone 6 Plus, telefoane pentru toata familia

author
1 minute, 35 seconds Read

Lansate anul trecut, telefoanele iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt unule dintre cele mai de success modele de smarphone lansate de Apple Corporation, reprezentand chiar varful de lance al tehnologiei marca Apple.

Cifrele de vanzari arata ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus s-au vandut foarte bine in toata lumea, din China, Japonia, pana in Statele Unite ale Americii si Europa. Si in Romania, tara in care telefonul  a ajuns la cateva luni de la lansare, iPhone 6 si iPhone 6 Plus s-au vandut foarte bine, ingrosand veniturile companiei americae.

Chiar zilele trecute, Tim Cook, cel care conduce fraiele companiei, a spus ca isi va dona aproapte toata averea in scopuri caritabile.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt telefoane subtiri

iPhone 6 Plus are dimesiuni mai mari fata de iPhone 6 sau iPhone 5, dar este si mai dubtire in comparative cu aceste modele, dar si cu cele aparute iniate de acestea, cum ar fi iPhone 4.

iPhone 6 Plus poate fi gasit in varianta gri, alb si negru. Insa exista o sumedenie de carcase pe care le poti cumpara, astfel incat sa il colorezi dupa cum iti place. Sunt si carcase haioase, de la cele care au forma unor animalute, pana la carcasele care au figurine si forme geometrice.

 Potrivit site-ului apple.com. noul iPhone 6Plus, ca si iPhone 6, este „mai puternic, dar remarcabil de eficient energetic. Cu o suprafata neteda de metal care face lin trecerea catre noul ecran Retina HD.” Desigur ca este mai puternic decat predecesorii sai marca Apple (daca stam sa ne gandim doar la salturile si imbunatatirile remarcabile constatate de la prima generatie de iPhone-uri, atat hardware, cat – mai ales – software).

Deja fanii acestui model asteapta urmatoarele aparitii de update-uri si imbunatatiri si chiar se vorbveste despre o lansare a unui iPhone 7 – ce ar putea adduce nou un astfel de telefon si ce se mai poate inventa fata de ceea ce exista déjà? Ramane sa vedem, poate in vara acestui an chiar!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.