Corsete de dama la cele mai mici preturi

author
1 minute, 21 seconds Read

Am tot auzit vorbindu-se despre corsete, insa nu stiu decat ca aceste corsete sunt decat o piesa vestimentara. La inceput aceste corsete au fost create pentru a strange talia si a crea un corp ideal. Initial a fost conceput doar pentru a imbunatati imaginea estetica a unei persoane, talia de viespe si imaginea de clepsidra pe care si-o doresc toate reprezentantele sexului frumos.

Primul corset apare prin secolul XV, in Creta si era purtat atat de femei cat si de barbati. Ulterior aceste corsete au fost purtate in special de dame, devenind o piesa vestimentara exclusiv femeilor. Treptat, o data cu cresterea rolului femei in societate corsetele au devenit o piesa de lenjerie intima, un obiect de vestimentatie foarte senzual. Cu toate acestea scopul folosirii acestor corsete este acelasi: talie mica, bust si solduri proeminente, intr-un cuvant o silueta perfecta.

Cu timpul, in medicina aceste corsete au fost folosite pentru remedierea afectiunilor si disfunctiilor coloanei vertebrale. Au fost folosite pentru repozitionarea corecta a formei acesteia, sprijinirea ei pentru vindecare. Desi la inceput corsetele au creat mari problem medicale, pentru ca strangea talia femeii foarte mult, exemplul printesei Sissy care avea o talie de 33 cm, astazi au fost concepute pentru a imobiliza vertebrele si a le sustine pana la vindecare.

In functie de material, preturile acestor corsete difera. Pretul unor corsete ieftine incepe cam de la 80 de lei. Fiind o piesa de lenjerie intima foarte senzuala, acesta poate fi cadoul perfect de aniversarea voastra, sau de ziua iubitei tale. E ziua iubitului tau si vrei sa fi cea mai provocatoare pentru un cadou fierbinte si nu stii ce tinuta sa alegi?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.