Devirusare Desktop si Laptop cu SalvezPC

author
1
1 minute, 14 seconds Read

Tehnicienii de la SalvezPC va informeaza ca este important sa stiti ca daca aveti un antivirus nu sunteti protejati in totalitate de atacurile care au loc tot timpul pe Internet. Daca realizati ca dispozitivul dumneavoastra nu mai functioneaza la capacitate normala, atunci aveti cu siguranta nevoie de o devirusare.

Devirusarea calculatorului poate fi facuta in orice firma de calculatoare sau de service pentru electronice. Dar avantajul de a apela la serviciile firmei noastre consta in primul rand in faptul ca totul este rapid si eficient. Mai intai, se va incerca devirusarea de la distanta, prin intermediul serviciului de Asistenta online. Acest serviciu costa doar 5 Euro pentru o sesiune de 15 minute, iar banii pot fi platiti catre SalvezPC – www.instalarewindows.eu – pe loc, printr-un simplu SMS. Simplu, rapid si eficient.

Daca devirusarea nu se poate realiza prin intermediul Remote Assistence, tehnicienii IT vin direct la dumneavoastra la sediul firmei sau chiar acasa la domiciliu, unde locuiti si unde este calculatorul sau laptopul care are nevoie de ajutor pentru a-si arata performantele reale. In acest fel serviciul este unul comod, iar dvs. nu trebuie sa va ingrijorati pentru costuri sau probleme legate de transport. In plus, puteti sa va relaxati stiind ca problema este abordata de specialisti. Costul pentru serviciul de devirusare la domiciliu sau sediu este de doar 15 Euro/ sistem, iar deplasarea este gratuita. In acest fel, cu ajutorul SalvezPC nu doar economisiti timp si bani, dar beneficiati de un serviciu care este usor accesibil pentru dumneavoastra.

Similar Posts

Comments

  1. avatar
    Remsit says:

    Degeaba are windows instalat daca nu este curatat de praf si schimbat pasta termoconductoare, pentru o buna functionare, va recomand curatarea calculatorului sau diagnosticare in cazul in care este stricat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.