Rochia perfecta de vara

1 minute, 32 seconds Read

Ce rochii se poarta in vara lui 2013? Parerile designer-ilor sunt impartite, probabil din cauza ca fiecare dintre ei cauta sa isi promoveze produsele.

In principiu, vara se poarta rochiile scurte, nu neaparat cele de cocktail, ci mai degraba cele fara maneci si cu croiala in jurul taliei, nu foarte scurte, ci pana deasupra genunchiului cel putin si in culori cat mai deschise.

Daca vorbim de rochii scurte, atunci o regula nescrisa a decentei spune ca pentru tinuta sa nu provoace un sentiment de sexualitate, rochia trebuie sa aiba cel putin 20 de centimetri de la partea inferioara a feselor in jos.

De ce? Atat din ratiuni de igiena si de decenta, dar si pentru a oferi suficienta libertate in miscari. Singura exceptie de la regula sunt rochitele pentru jucatoarele de tenis, care au un fel de dresuri incorporate. Ele pot fi mai scurte, intrucat dresul protejeaza partile sensibile.

A nu se intelege ca rochia perfecta de vara este o rochita de tenis. In fond, nu se poate juca tenis intr-o rochie de cocktail, nu? Si nici viceversa.

In principiu, rochiile de vara se poarta fara tocuri si (neaparat fara ciorapi). In fond, in timpul sezonului calduros cele mai multe femei adora sa se bronzeze, iar contrastul dintre o piele bronzata si o rochie scurta creeaza un efect vizual foarte placut.

In privinta incaltamintei, rochiile arata bine cu sandale (pot fi si platforme ), cu pantofi fara toc sau acolo unde spatiul o permite, chiar fara incaltaminte. DELOC!

Rochia perfecta de vara trebuie sa fie simpla si fara elemente de croiala foarte mari. De asemenea, nu trebuie sa aiba un pret prea mare. In fond, la multe dintre rochitele scumpe pe care le vedeti in magazine, peste 50% din pret e brand-ul si nu neaparat calitatea. Asadar, orientati-va spre ceva simplu, dar care sa arate bine si sa fie si comod.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.