2 motive pentru care alegem mobila la comanda

author
2 minutes, 7 seconds Read

In ultimii ani mobila la comanda a devenit din ce in ce mai populara din diverse motive. Nu doar datorita faptului ca materialele sunt mai calitative, ci si datorita faptului ca unii dintre noi avem nevoie doar de cateva piese de mobilier, dar si pentru ca avem un control asupra produsului si pretului final.

Prin urmare, in acest articol voi lista principalele 3 motive pentru care multi dintre noi aleg mobilierul la comanda

  1. Mobila la comanda este adaptabila nevoilor noastre. Principalul avantaj al mobilierului la comanda il constituie faptul ca piesele de mobilier sunt realizate exact dupa specificatiile si nevoile noastre. Cum designul interior a inceput sa conteze din ce in ce mai mult si un interior amenajat cu raspundere si personalitate este din ce in ce mai apreciat, multi aleg sa-si mobileze locuinta prin intermediul firmelor de mobila la comanda. Atunci cand cumparam mobilier prefabricat, de multe ori suntem limitati sau incurcati de dimensiunea sa…fie ca anumite piese de mobilier sunt prea mari, fie ca sunt prea mici si nu se incadreaza exact cum ne-am dori.

Alegand sa cumparam mobila realizata la comanda beneficiem de piesele ideale, marimile ideale si materialele pe care ni le dorim. Pretul este intr-adevar mai ridicat, dar si interiorul locuintei va fi pe placul nostru.

  1. Mobila la comanda este mai rezistenta.  Durabilitatea mobilierului la comanda este un alt mare avantaj. Mobilierul prezent in supermarket-uri si in majoritatea showroom-urilor speciale, in alte cuvinte – mobilierul prefabricat, este realizat din materiale de o calitate mai slaba. Fiindca producatorul merge pe ideea de a produce cat mai multe piese si a scoate un profit cat mai mare. Pe cand atunci cand alegem sa ne mobilam locuinta prin intermediul unei firme de mobila la comanda, noi suntem cei care aleg materialele.
Vezi si:  Izolarea termică a casei: 5 materiale recomandate de specialiști

Ce e drept, nu toti aleg mobilierul la comanda fiindca pretul este mai ridicat, prin urmare doar persoanele care apreciaza si se folosesc de calitate aleg aceasta optiune. Caci, cine altfel si-ar putea permite decorarea unei locuinte integral la comanda, decat o persoana cu un venit substantial, pentru care banii nu prea reprezinta o problema.

In concluzie, pretul nu este tocmai un atu al mobilerului la comanda, insa pretul se reflecta si in calitatea si frumusetea materialelor.

Fie ca sunteti din Bacau sau din alte parti ale tarii…si doriti sa beneficiati de un mobilier la comanda la un pret accesibil, puteti apela cu incredere la firma de mobila Bacau BiaRed>. Biared realizeaza atat mobilier comercial cat si mobilier pentru locuinte personale, folosind materiale de calitate si oameni experimentati, oferindu-ne cele mai accesibile preturi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.