8 lucruri pe care nu le stiai despre incarcatoarele de laptop Asus

author
1 minute, 32 seconds Read

Incarcatoarele de laptop Asus sunt pe lista scurta cu cele mai cautate produse ale unui numar semnificativ de magazine care comercializeaza laptopuri, calculatoare personale, componente si altfel de gadgeturi.

 Compania Asus a castigat tot mai multa popularitate in ultimii ani, produsele lor fiind foarte bine vandute in intreaga lume. Vanzarile in Romania sunt cu atat mai mari, cu cat preturile sunt compatibile cu toate buzunarele si se adapteaza in functie de nevoile si de disponibilitatea financiara a utilizatorilor.

Iata cateva lucruri pe care nu le stiai despre producatorii care realizeaza incarcatoarele de laptop Asus:

Compania Asus isi are originile in China, in regiunea Taiwan. Profilul sau este de confectionare si comercializare a produselor de IT.

  1. Printre cele mai importante si cautate produse ale companiei se numara computerele, PDA-urile (personal digital assistant), statiile de lucru, serverele, televizoarele si monitoarele, dispozitivele optice, placile de retea, cele grafice si cele de baza, laptopurile si notebookurile, gadgeturile multimedia si dispozitivele de navigare prin GPS.
  2. Desi produsele companiei sunt disponibile pentru cumparare in Romania de mai mult timp, firma multinationala a deschis primul birou in tara noastra abia in anul 2008.
  3. Sediul romanesc al companiei care produce incarcatoarele pentru laptop/notebook de la Asus este responsabil si de functionarea pietei si pe teritoriul Bulgariei.
  4. In anul in care s-a instalat in Romania, adica in 2008, compania a comercializat un numar de laptopuri care depaseste 78.000. Dintre acestea, cele mai populare au fost cele din gama Eee PC.
  5. Tot in 2008, compania a reusit sa vanda 200.000 de placi de baza, acoperind astfel o cota de piata de 30% si detronandu-i pe cei trei competitori principali pe care ii are in Romania.
  6. Pana in prezent, numarul produselor vandute a crescut constant, ajungand in 2010 la o cifra care depaseste 80.000 in cazul laptopurilor, 20.000 pentru monitoare si 60.000 pentru placi de baza.
  7. In prezent, cifra de afaceri a companiei depaseste 50 de milioane de euro.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.