Asigurarea Casco

author
1 minute, 9 seconds Read

O asigurare casco este cea care acopera un numar cu mult mai mare de riscuri decat in cazul unei asigurari RCA, de aceea este deosebit de important ca de fiecare data cand alegem sa incheiem o asigurare CASCO sa alegem una avantajoasa atat din punctul de vedere al pretului pe care il vom plati pentru aceasta precum si din punctul de vedere al numarului de riscuri si al beneficiilor pe care ti le ofera.

O asigurare RCA sau un CASCO ieftin reprezinta una din cele mai bune oferte de asigurari de care putem beneficia. Astfel, tinand cont de faptul ca pretul unei polite de asigurare CASCO va creste o data cu riscurile acoperite, cu vechimea autoturismului sau detalii importante ce tin de locul in care acesta este folosit vom avea oportunitatea de a calcula valoarea acestei polite si de a alege unele din cele mai bune oferte de asigurare.

In cele mai multe cazuri, o asigurare de tip CASCO nu acopera urmatoarele tipuri de riscuri:

  • pagubele provocate de uzura autoturismului;
  • cazurile de furt sau tentativa de furt care nu sunt anuntate la Politie;
  • cazul in care autoturismul a fost imprumutat cu consimtamantul asiguratului unor persoane care refuza sa il mai restituie.

Avand in vedere toate aceste aspecte, cred ca este cazul pentru oricine sa treaca mai departe la decizia incheierii unei polite de asigurare CASCO avantajoasa si ieftina in acelasi timp.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.