Avantajele sistemelor de tamplarie PVC

In ultima perioada e clar ca sistemele de tamplarie din PVC au castigat teren in fata sistemelor clasice de tamplarie, din lemn sau aluminiu. Si acest fapt se realizeaza datorita unor avantaje certe pe care le detin sistemele de tamplarie PVC .

Unul din avantajele pe care le detin sistemele de tamplarie PVC este faptul ca au o durabilitate crescuta. Cei mai multi dintre producatori garanteaza pentru sistemele lor si 25 de ani. Tamplaria din PVC rezista intemperiilor vremii fara a necesita ingrijira importanta, in timp ce, pentru tamplaria din lemn e nevoie de o atentie sporita pentru ca sa nu se degradeze extrem de usor. Tamplaria PVC de cea mai buna calitate nu se decoloreaza la lumina soarelui, nu se deformeaza datorita presiunii peretilor sau a schimbarilor climatice. De aceea e bine sa fiti atenti ce producator tamplarie PVC va alegeti.

Un alt avantaj il reprezinta foarte buna izolare fonica. Practic, dupa montarea sistemelor din PVC se poate locui intr-o cladire chiar si pe unde trec frecvent avioane, trenuri sau masini de mare tonaj care fac un zgomot asurzitor, dar nu care nu trece si printr-o fereastra realizata din PVC.

Sistemele de tamplarie PVC sunt foarte bune izolatoare termice. O data cu montarea ferestrelor si usilor din tamplarie PVC se va economisi extrem de multa caldura oferita de calorifere, iar aceasta economisire se va observa cel mai bine pe factura. Datorita sistemului de etansietate extrem de bine pus la punct, ferestrele si usile din tamplarie PVC reduc la minim pierderile de energie de la interior spre exterior.

Un ultim avantaj, dar la fel de important ca si celelalte este plusul de securitate pe care-l ofera. Daca spargerea ferestrelor clasice nu este o problema, pentru geamurile ferestrelor din PVC este nevoie de mai multa forta. In plus, deschiderea ferestrelor si usilor din tamplarie PVC este aproape imposibila prin alte metode decat prin deschiderea interioara sau cu cheia .

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.