Cateva trucuri de care sa tii cont pentru a amenaja un loc de luat masa in stil scandinav

author
1 minute, 26 seconds Read

Convivial si functional, locul de luat masa in stil scandinav se poate adapta atat unui spatiu mai mic, cat si unui volum mai mare. Locul de luat masa in stil scandinav este foarte cosy, dar si foarte in voga!

Alege asa cum trebuie culorile locului de luat masa in stil scandinav. In partea de nord a Europei, iernile sunt foarte lungi si zilele foarte scurte. Pentru a palia cumva aceasta lipsa de luminozitate, interioarele au cele mai blande si mai luminoase nuante.

Albul este astfel, cea mai folosita nuanta. Este recomandat alaturi de un parchet din lemn sau de sol din beton pentru a incalzi putin atmosfera.

Atunci cand volumele sunt mai generoase si luminozitatea importanta, cel mai bine ar fi sa alegi nuante neutre deschise. Poti alege astfel o nuanta de gri deschis, de crem, de bej sau de ocru.

Dar, nuantele pastelate sunt si ele cea mai buna alegere. Ofera cel mai frumos echilibru intre veselie si luminozitate. De asemenea, motivele grafice sunt cele care vin cu un plus de dinamism pentru decor.

Masa, un element cheie pentru locul de luat masa in stil scandinav. Pe langa aspectul sau estetic, masa in stil Nordic se poate adapta de minune configuratiei incaperii, dar si nevoilor momentului.

Masa in stil scandinav poate sa aibă o forma triunghiulara cu unghiuri rotunjite. Este un format foarte practic pentru spatiile mai mici, dar si pentru cele cu un volum mai important.

Scaunele instalate in jurul mesei sunt si ele importante. Cel mai bine ar fi sa alegi modele in nuante dulci si pastelate, matlasate.

Nu uita ca pernele nu sunt rezervate doar livingului sau dormitorului. Pentru un plus de confort, se pot folosi si pentru locul de luat masa!

Sursa: presse-citron.net

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.