Mobila din lemn masiv

author
1 minute, 42 seconds Read

Mobila din lemn masiv este cea mai rezistenta mobila. Pur si simplu nu se compara din punct de vedere estetic si din punct de vedere al durabilitatii cu mobila uzuala. Dar totodata, mobila din lemn masiv este si cea mai scumpa.

Se merita sa cumparam mobila din stejar fiind mai scumpa decat cea prefabricata?

Raspunsul variaza de la caz la caz, insa daca bugtul permite si dorim sa dam o anumita ambianta locuntei, da, acest tip de mobila merita cumparata.

Mobila din lemn masiv tinde sa ofere un design clasic si multi cred ca acest tip de mobilier nu este la fel de maleabil si “modern” precum mobila din supermakreturi si din showroom-uri. Desi mobilierul din stejar are tendinta de a da o un design clasic si traditional, acesta poate fi lucrat si implementat intr-un design modern minimalist fara nici o problema.

Noile materiale de constructie a mobilierului, metale, plasticuri sunt destul de aspectuoase si par sa fi luat fata mobilierului clasic din stejar. Mai ales ca aceste piese de mobilier sunt si mai ieftine. Cu toate acestea inca mai sunt persoane care apreciaza adevarata frumusete a mobilei din stejar.

Desi materialele moderne si mobila moderna prefabricata este la cea mai mare cautare, mobila din lemn masiv are o caracteristica aparte si incepe din nou sa fie la mare cautare.

Diferentele dintre mobial din pal melaminat si mobila din lemn masiv sunt foarte mari, inclusiv la aspect. Mai ales ca mobila din lemn masiv este pur si simplu lucrata manual in intregime.

Unde gasim mobila lemn masiv?

Vezi si:  Mobilier de bucatarie Nobilia, calitate si profesionalism oferite de Zigman Mobilier

Acest tip de mobilier nu se gaeste la fel de usor ca si mobila din al melaminat. Asta deoarece nu are prea mare cerere pe piata iar pretul este destul de ridicat. Mobila din lemn masiv este inca vazuta ca fiind exclusivista si se gaseste de cumparat in general doar de la ateliere specifice. O firma care vinde mobila lemn masiv este GMS Wood Invest din Bucuresti. De aici puteti cumpara atat modele deja facute, prezentate pe site cat si modele aparte personalizate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.