Pavajul din beton

author
1 minute, 26 seconds Read

Redecorarea proprietatii private si curtii cu pavele din ciment este avantajoasa si benefica,  fiindca ele ofera o gama variata de forme, culori si modele lucrate pentru trotoare si drumuri de masini.

Reutilizarea zonei pavate nu reprezinta un impediment atunci cand utilizam suprafete pavate din beton.  La sfarsitul lucrarilor de degajare a terenului vom realiza acelasi decor ca si inainte. Ganditiva ce inseamna sa decopertati o suprafata betonata

Pavelele din beton rezista la variatii mari de temperatura. Aderenta si durabilitatea foarte mare, din cauza carora se evita crapaturile si redimensionarile, sunt avantaje definitorii pentru pavajele din beton.

Frumusetea pavelelor este pe termen lung, confera o nota distincta si ii garanteaza un look deosebit, iar intretinerea lor este foarte usoara,se pot indeparta chiar si cele mai rezistente pete, cum ar fi ulei, vin, etc.

Pavelele se aranjeaza pe pat de nisip reducand considerabilinvestitia. Sunt usor de montat,putand sa faceti acest lucru si singuri alegand modelul pe care il vreti.
Asigura siguranta contra alunecarii de tern. Pavelele pot fi indepartate cu usurinta in momentul cand avem nevoie (ex.spargeri de conducte), dupa aceea se pot monta la loc fara pierderi. Ofera scurgerea apei si curatarea solului din cauza spatiilor de cca 2-3 mm care se formeaza intre piese.

Pavajele sunt recomandate pentru:

  • Alei, terase, trotuare, trafic pietonal si mujlociu;
  • Placarea semineului, a gardului sau a soclului casei.

Placajul se realizeaza din beton aditivat, ceea ce confera rezistenta la intemperii, un sistem de montaj facil (se monteaza ca si faianta, cu adeziv) creand astfel un aspect rustic si elegant.

Europrodgrup produce si comercializeaza pavele, pavaje,  si borduri la cele mai bune preturi. Ne gasiti la adresa  Prelungirea Andronache Sos Stefanesti nr 81(capatul RATB – autobuz 153 in incinta Fermei de pui) , Voluntari,Ilfov

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.