acoperis casa

Acoperis pentru casa de la Acopero

author
2 minutes, 28 seconds Read

acoperis casa

Dintre toate tipurile de materile folosite in constructia acoperisului unei case sau a unei cladiri , unii specialistii recomanda VMZINC. Acesta este folosit atat pentru acoperisuri cat si pentru fatade , zincul fiind considerat un material natural , durabil, rezistent in cazul coliziunilor si care nu necesita o intretinere cu costuri mari. Proprietati ca flexibilitatea, versatilitatea, si maleabilitatea care sunt combinate cu aspectul placut va face materialul sa fie alegerea perfecta in proiectele de constructii atat de la casele individuale cat si de la cladirile publice, complexele comerciale, pana si la proiectele private.

Din componenta materialului numit VMZINC face parte zincul , dar de calitate foarte inalta, de pana la 99,99% , titatnul si cuprul care sunt adaugate pentru obtinerea zincului laminat.

Standardele in baza carora se obtine acest zinc laminat, impune specificatii strcite care in final duc la obtinerea unui produs cu caracteristici mecanice, fizice si dimensionale de o calitate exceptionala, avand referinte internationale.

In momentul actual se poate spune ca s-a trecut insa, dincolo de ceea ce presupune cerintele standardelor zincului si s-a creat sistemul de calitate numit premiumzinc care are un sistem superior din punct de vedere calitativ.

VMZINC-ul nu este un material sensibil la coroziune, reusind sa se autoprotejeze prin propria evolutie a patinei care ii da o durata de viata exceptionala de aproximativ 40 de ani in madiul urban, unul reconoscutca fiind agresiv si de aproximativ 100 de ani in mediu rural, protejat. Acset material recomandat de specialisti si folosit in confectionarea acoperisului caselor va continua sa se dezvolte adaugand un strat de protectie si de auto-reparare impotriva zgarieturilor si imperfectiunilor.

Vezi si:  Ce faci cand nu ai bani?

Deasemenea, sistemele VMZINC traditionale pot sa ofere si izolare fonica foarte buna fata de zgomotul aerian adica cel al avioanelor, traficul rutier, etc.  Grosimea sporita de izolatie termica duce la cresterea performantei acustice si de aceea se foloseste pentru izolarea termica in constructii.

Despre zinc, se poate spune ca are o performanta acustica mai buna cu zgomotele de impact ca de exemplu ploaia, o performanta mai buna decat decat alte alije rigide ca otelul si aluminiu.

Acset material aduce aspecte de suprafata originale si distinctive. 

Materialul luminos, cald si expresiv, raspunde jocului de lumini precum si culorilor scimbatoare care reflecta nuantele schimbatoare ale cerului. Flexibilitatea mecanica si estetica este foarte bun in uniunii cu alte materiale ca de exemplu caramida, lemnul , sticla, cimntul si altele.

Ca si asezare, zincul poate sa fie pus pe pante cu o inclinatie de la 5% pana la pante practic verticale. Acest lucru permite obtinerea unei game variate in ceea ce priveste aspectele unei constructii care pot sa porneasca de la managementul de detalii complexe , imposibil de realizat cu alte materiale. Zincul, folosit in acoperisurile caselor, se adapteaza la particularitatile care pot sa apara in orice constructie sau zona tocmai prin reglementarile si prin cerintele de confort care sunt speciale la fiecare cladire.

In mediul online veti gasi si multe alte materiale si sisteme de acoperisuri pentru case, una din firmele si site-urile la care puteti apela in acest send fiind www.acopero.ro .

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.