combine frigorifice

Combine frigorifice – performante si pret

author
2 minutes, 28 seconds Read

combine frigorifice

Un aparat frigorific a ajuns sa fie o necesitate prioritaraintr-o gospodarie in ziau de astazi. Datorita acestei evolutii tehnologice majore, descoperite cu relativ putin timp in urma, in secolul trecut, mancarurile perisabile, care inainte trebuiau consumate de pe o zi pe alta, au posibilitatea de a fi pastrate mai mult, datorita mediului racoros pe care il ofera un aparat frigorific. Asadar, alimentele nu mai trebuie cumparate in cantitati mici, cu frica ca se vor altera si vor ajunge in imposibilitatea de a mai fi consumate dupa o perioada de doua sau trei zile. Ele, in momentul actual, pot fi achizitionate pe perioade mai lungi de timp, fiind pastrate in conditii de racoare in aparatul frigorific, avand conditii optime pentru a nu se altera.

Aparate frigorifice – tipuri

Aparatele frigorifice s-au dezvoltat in ultima perioada sub foarte multe forme. Astfel, de la aparate de mici dimensiuni, precum lazile frigorifice cu acumulatori, sau chiar gentile care pastreaza temperaturi scazute, continuand cu mini frigidere, de consum personal, utilizate foarte des ca un plus in camerele de hotel, sau de persoanele care locuiesc singure, intr-o locuinta de mici dimensiuni. In continuare, sunt clasicele frigidere, de dimensiuni ”normale”, care, insa, au disparut in ultima perioada de pe piata.

Tot pentru consum casnic, exista pe piata combinele frigorifice, sau in denumirea mai populara, lazile frigorifice de mari dimensiuni. Sunt foarte uzuale, si foarte intalnite, datorita capacitatii mai mare de depozitare, perfomantelor satisfacatoare si preturilor acceptabile, putand fi comparate cu pretul frigiderelor, asadar combinele frigorifice au un avantaj fata de frigidere. Nu in ultimul rand sunt camerele frigorifice, utilizate in industrie, in spatii de depozitare, care au ca scop furnizarea alimentelor unor lanturi de magazine de mari dimensiuni. In concluzie, aparatele frigorifice difera din toate punctele de vedere, atat ca dimensiuni, ca pret sau ca performante, constand intr-o variatie ce poate satisface orice tipuri de clienti, indiferent de dorintele lor in domeniu.

Revenind la combinele frigorifice. Asa cum am mentionat mai sus, au avantaje majore in fata frigiderelor. Combinele sunt catalogate in functie de clasa pe care o au. Ce inseamna clasa? Clasa poate fi rezumata ca fiind volumul de energie consumat pentru perfomante cat mai ridicate. Astfel, clasa A++, pentru exemplu, are un consum mic de energie, oferind cele mai inalte performante. In functie de buget, si de planul de investitii pe care il aveti, puteti alege o combina frigorifica apartinand oricarei clase. Insa, cele mai bune optiuni sunt clasele inalte ( A, A+, A++).

Aceasta parere nu este datorata doar performantelor pe care le eu. Privind in perspectiva, aceasta investitie este una care se va rambursa pe termen lung. Deoarece, consumul lor fiind redus, platile pentru volumul de energie consumat vor fi reduse, si acest lucru va fi resimtit doar in timp, insa va acoperi investitia initiala. Preturile oferite de noi, pentru produsele pe care doriti sa le achizitionati de la noi, sunt cat mai reduse posibil, dorind ca dumneavoastra sa faceti alegerea potrivita fara sa fiti restrictionati prea mult de buget.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.