adeziv pentru parchet

Adezivi pentru parchet de la Europlastic

author
2 minutes, 20 seconds Read

adeziv pentru parchetCompania Europlastic va ofera cea mai diversificata gama de adezivi pentru parchet , de calitate superioara si la cele mai avantajoase preturi din domeniu. Lucrarile realizate cu adezivi pentru parchet de la Europlastic se disting prin calitate si durabilitate in timp, precum si printr-un aspect estetic extrem de placut.

Adezivi pentru parchet de la Europlastic sunt potriviti pentru toate tipurile de parchet si sunt usor de aplicat, iar rezultatele sunt de lunga durata. Alegand adezivi pentru parchet de la Europlastic te alegi cu o lucrare sigura si durabila, precum si cu posibilitatea de a achizitiona aceste materiale la cele mai bune preturi.

Tipuri de adezivi pentru parchet

Cum spunea si mai sus, compania Europlastic distribuie mai multe tipuri de adezivi parchet, care se adrezeaza tuturor modelelor de parchet si zonelor de aplicare. Printre aceste produse disponibile se numara si TOP COLOR AMORA, ce este de fapt o amorsa acrilica ce se potriveste cu diverse suprafete indiferent de materialul din care au fost realizate(gips, beton etc) si care poate fi aplicata atat pe partea interioara a acelor cladiri, cat si pe partea exterioara a acesteia. Printre calitatiile acestui produs se numara aspectul placut pe care il are chiar si dupa uscare, flexibilitatea si luminozitatea.

Un alt material disponibil in stocul companiei noastre este si Adezivul EUROFIX PS, care este de fapt un adeziv poliuretanic, ce se caracterizeaza printr-o rezistenta de lunga durata si poate fi utilizat atat la lipirea parchetului, cat si a altor tipuri de materiale, cum ar fi faianta sau mocheta. Odata aplicat, acest adeziv se intareste imediat si are o rezistenta formidabila in timp, ceea ce ofera zonei respective maxima siguranta.

EURODEZ  AP91T este un alt tip de adeziv poliuretanic bicomponent si care nu include in compozitia sa niciun fel de solventi sau apa, avand o actiune si o prindere foarte puternica si durabila, parchetul lipit cu acest tip de adeziv pentru parchet este unul sigur si rezistent.

De altfel, la Europlastic puteti sa gasiti si material necesar pentru umplerea spatiului ramas gol intre parchet, iar in acest sens Europlastic va ofer EUROFILL, un chit destinat umplerii sau omogenizarii spatiilor ramase goale intre bucatile de parchet ce au fost imbinate cu ajutorul unui adeziv. Acesta inchide perfect spatiile ramase libere intre bucatile de parchet, redand acestuia o forma unitara, fara spatii si poate fi aplicat in amestec cu cel mai fin tip de rumegus.

Alege adezivi pentru parchet de la Europlastic

Daca vrei sa faci o alegere inteligenta in materie de adezivi atunci compania Europlastic este solutia ideala, deoarece va pune la dispozitie cea mai bogata gama de adezivi si alte produse destinate sa ofere parchetului imbinat o forma deosebita, o rezistenta mare in timp si un aspect placut. Pentru a afla mai multe detalii cu privire la ofertele noastre acceseaza www.europlastic.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.