videointerfon

Solutia optima pentru siguranta unei scari de bloc: videointerfonul

2 minutes, 5 seconds Read

Majoritatea celor care locuiesc in orasele din Romania, locuiesc in blocuri de locuinte. Desi sunt ceva mai sigure decat casele, blocurile de locuinte nu sunt ferite de spargeri si de hoti dornici sa isi rotunjeasca veniturile prin furturi din apartamente. Din acest motiv, daca suntem locatari ai unui bloc sau daca administram unul, trebuie sa gasim solutii cat mai eficiente pentru siguranta.

In urma cu mai bine de 10 ani, majoritatea blocurilor au fost dotate cu interfoane. Solutia a fost foarte bine primita si a atras o scadere foarte mare a furturilor din locuinte. Evident, hotii s-au adaptat si au reusit sa pacaleasca cu usurinta un interfon si pe cei din interiorul apartamentelor. Dat fiind faptul ca accesul in bloc se face doar pe baza vocii, interfonul poate sa ii pacaleasca pe cei mici sau pe cei batrani. Astfel, multi locatari ai blocurilor au cautat alte solutii si au ajuns la videointerfoane.

Ce este un videointerfon?

Videointerfonul este o solutie moderna de control al accesului intr-un spatiu supravegheat, care spre deosebire de interfon, ofera mult mai multe informatii despre cel care vrea sa intre in cladire. Informatia cea mai importanta este, fara doar si poate, cea vizuala. Practic nimeni nu poate sa intre intr-un bloc de locuinte fara sa fie vazut de cei din interior, lucru extrem de util. Daca in cazul unui interfon, copiii pot fi pacaliti, in cazul unui videointerfon, acest lucru este aproape imposibil.

Ce beneficii aduce un videointerfon?

Exista o multime de beneficii pe care le aduce videointerfonul. In primul rand, ofera siguranta, deoarece scade riscul de spargeri cu mai mult de 80 %. De asemenea, un videointerfon pastreaza scara curata si ordonata, deoarece vor intra in scara doar oamenii care primesc aprobare pentru acest lucru si reuseste sa ofere liniste.

Vezi si:  Cand si de ce ai nevoie de ignifugare?

Montarea unui videointerfon este o solutie moderna, care pe langa siguranta ofera si posiblitatea de supraveghere video a strazii din fata blocului. Acest lucru poate sa creasca foarte mult siguranta locatarilor.

Evident, chiar si atunci cand blocul este dotat cu un videointerfon, exista riscuri, in conditiile in care mai mult de 30 % din spargeri sunt cauzate de neglijenta si de faptul ca este uitata usa deschisa, asadar, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa fii foarte atent.

De unde achizitionezi videointerfoane?

Exista din ce in ce mai multe magazine care vand videointerfoane, care mai de care mai interesante. Daca vrei sa comanzi videointerfoane online, poti sa o faci pe acest link, deoarece ai preturi bune si numeroase alte solutii pentru siguranta casei tale.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.